11 травня о 15:00Вебінар: Закінчення навчального року: документи, звіти, аналіз, планування та власний емоційний стан

Задачі

Додано: 14 січня
Предмет: Математика, 3 клас
12 запитань
Запитання 1

У книжці, яку читає Оля 120 сторінок. Вона прочитала 1/10 книги. Скільки сторінок прочитала Оля?

варіанти відповідей

120÷10=12(с.)

120×10=1200(с.)

120+10=130(с.)

120-10=110 (с.)

Запитання 2

Було -80кг

Продали-? кг

Залишилось-20 кг

варіанти відповідей

80+x =20

80- x=20

x-20=80

Запитання 3

У Нелі 11 кульок, а у Василька 5 кульок. На скільки кульок у Нелі більше кульок, ніж у Василька?

варіанти відповідей

на 7

 на 6

на 16

на 9

Запитання 4

Довжина тіла звичайного їжака становить 20 см, а у дуже рідкісного, вухастого їжака – лише 10 см. У скільки разів менша довжина тіла вухастого їжака, ніж звичайного?

варіанти відповідей

у 10 разів

у 2 рази

у 5 разів

Запитання 5

Знайди число, якщо його 1/3 дорівнює 18

варіанти відповідей

54

6

36

Запитання 6

Із 28 учнів класу, ¼ ходять на танці, Скільки учнів класу ходять на танці?

варіанти відповідей

7 учнів

4 учні

14 учнів

Запитання 7

У бібліотеці на одній полиці 12 книжок, а на другій 5 книжок. На скільки книжок на другій полиці менше,ніж на першій?

варіанти відповідей

 на 7

 на 10

 на 17

на 5

Запитання 8

На спортивному майданчику лежать 13 футбольних м'ячів, а баскетбольних 4. На скільки футбольних м'ячів більше ніж баскетбольних?

варіанти відповідей

на 17

на 4

 на 13

на 9

Запитання 9

Кравець шиє 7 суконь за тиждень. Скільки тижнів має працювати кравець, щоб пошити 21 сукню?

варіанти відповідей

1

2

3

4

Запитання 10

Купили 2 зошити по 10 грн кожен і 7 ручок по 8 грн кожна. Яка вартість всієї покупки? Вибери вираз, що є розв'язанням задачі

варіанти відповідей

2+10+7+8

 (2 + 7) *10 : 8

 2*10 + 7*8

Запитання 11

Розв' яжи задачу.

Урок розпочався о 8 год 45 хв та тривав 45 хв. О котрій годині закінчився урок?

варіанти відповідей

 9 год 15 хв

9 год 45 хв

9 год 30 хв

9 год 25 хв

Запитання 12

Остап допомагав татові збирати картоплю. Він зібрав 3 відра картоплі, по 9 кг у кожному відрі та 2 відра картоплі по 8 кг у кожному. Скільки всього кілограмів картоплі зібрав Остап?

варіанти відповідей

 9:3+8:2

9*3+2*8

 9*3+8*2

9*3-8*2

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест