Захист України, 10 клас, Розділ 3: реабілітаційні вправи в польових умовах

Додано: 18 січня 2023
Предмет: Захист України, 10 клас
Тест виконано: 907 разів
6 запитань
Запитання 1

Дайте визначення "Реабілітація - це ..."

варіанти відповідей

відновлення здоров'я, функціонального стану і працездатності організму, порушених травмами або фізичними, хімічними чи соціальними чинниками.

відновлення здоров'я і працездатності організму, порушених травмами або фізичними, хімічними чи соціальними чинниками.

відновлення здоров'я і функціонального стану організму, порушених травмами або фізичними, хімічними чи соціальними чинниками.

Запитання 2

Які існують види реабілітації?

варіанти відповідей

Медична, фізична, соціальна (побутова) та професійна

Медична, фізична та професійна

Медична, фізична та соціальна (побутова)

Запитання 3

Дайте визначення "Медична реабілітація - це ..."

варіанти відповідей

комплекс заходів, який спрямований на відновлення здоров’я, усунення патологічного процесу, збереження фізіологічних функцій, попередження ускладнень, відновлення або часткова компенсація порушених функцій.

комплекс заходів, який спрямований на відновлення здоров’я, збереження фізіологічних функцій, попередження ускладнень, відновлення або часткова компенсація порушених функцій.

комплекс заходів, який спрямований на відновлення здоров’я, усунення патологічного процесу, попередження ускладнень, відновлення або часткова компенсація порушених функцій.

Запитання 4

Дайте визначення "Фізична реабілітація - це ..."

варіанти відповідей

застосування з лікувальною і профілактичною метою фізичних вправ, масажу та природних чинників (факторів) в комплексному процесі відновлення здоров’я, фізичного стану та працездатності.

застосування з лікувальною метою фізичних вправ, масажу та природних чинників (факторів) в комплексному процесі відновлення здоров’я, фізичного стану та працездатності.

застосування з профілактичною метою фізичних вправ, масажу та природних чинників (факторів) в комплексному процесі відновлення здоров’я, фізичного стану та працездатності.

Запитання 5

Дайте визначення "Соціальна або побутова реабілітація - це ..."

варіанти відповідей

державно-суспільні дії, спрямовані на повернення людини до активного життя, адаптація в суспільстві, створення морально-психологічного комфорту в сім’ї і на роботі.

державно-суспільні дії, спрямовані на повернення людини до активного життя, адаптація в суспільстві, створення психологічного комфорту в сім’ї і на роботі.

державно-суспільні дії, спрямовані на повернення людини до активного життя, адаптація в суспільстві, створення морального комфорту в сім’ї і на роботі.

Запитання 6

Дайте визначення "Професійна реабілітація - це ..."

варіанти відповідей

підготовка людини до виконання певної роботи.

реабілітація після виконання роботи

віднослення після певного виду діяльності

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест