Холодні закуски з сирих овочів є основним джерелом вітаміну?
Температура подавання холодних страв та закусок має становити не більше?
За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна поділити на такі групи?
холодні страви та закуски готують у ..., а гарячі у?
Овочі для приготування салатів і оформлення страв використовують?
Для приготування холодних страв використовують різні м’ясні продукти та ковбасні вироби, до яких відносять ковбаси, обиріть одну правильну відровідь з визначенням, що таке ковбаси
"Ковбаси- це?"
Для приготування холодних страв та закусок використовують рибу та рибні продукти, до переліку яких входить рибо солона.
Дайте відповідь на питання, що таке соління?
"Соління -це?"
Баликові вироби- це ?
Рибні консерви виготовляють із різних видів риб. Залежно від попередньої підготовки сировини консерви поділяють на такі групи?
Бутерброди поділяють на такі основні групи
Заправлені салати з варених овочів підлягають реалізації протягом?
заправлені салати з сирих овочів підлягають реальзації протягом ?
Норми виходу салатів становлять?
Вінегрети -це?
Рибу заливну зберігають при температурі 4-6 С не більше ніж ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома