Що є метою системи ХАССП?
За допомогою якої кількості принципів базується системи ХАССП?
За допомогою якої кількості кроків здійснюється логічна послідовність розроблення та впровадження системи ХАССП?
Система ХАССП - це?
Які існують категорії ризиків у системі ХАССП?
До біологічних чинників небезпеки у харчових продуктах відносять - ?
До фізичних небезпечних чинників у харчових продуктах відносять?
Яким транспортом перевозять харчові продукти?
Як часто потрібно змінювати санітарний одяг персоналу закладу ресторанного господарства?
. При виявленні яких захворювань потрібно негайно відсторонити від роботи працівника закладу ресторанного господарства
Розкрийте поняття «дезінфекція»:
Де повинна проводитись санітарна обробка одягу персоналу закладу ресторанного господарства?
Яка мета медичних оглядів та обстежень персоналу ЗРГ?
Яка кількість комплектів санітарного одягу має бути у працівника?
Забороняється доступ до роботи у холодному і кондитерських цехах при:
Своєчасне поповнення обрунтованого запасу дезінфекційних та миючих засобів забезпечує:
Обов′язки щодо проведення заходів з дезінcекції та дератизації покладені на
Відповідальний за санітарний стан підприємства та дотримання санітарних правил несе:
Гумові рукавички доцільно одягати при
Яку хворобу називають хворобою "брудних рук"?
Знищення збудників різних хвороботворних захворювань в зовнішньому середовищі за допомогою спеціальних засобів:*
. Що з нижче наведеного є найбільш поширеним носієм забруднення
Одяг співробітників, які обробляють харчові продукти, повинен
Які з перерахованих дій запобігають забрудненню бактеріями продуктів харчування?
Як називається комплекс заходів по боротьби з гризунами, які є переносниками таких інфекційних захворювань як туляремія, лептоспіроз, паратиф, інфекційний паратиф та ін.
. Санітарні вимоги обов'язкові для виконання
Чи можна миття рук замінити антисептиками для рук?
Чи можуть особи, які мають подряпини, рани, опіки або інфіковані рани на руках, зап'ястях, незакритих частинах тіла, працювати з харчовими продуктами або поверхнями, що контактують із харчовими продуктами
Спецодяг у харчовій індустрії має забезпечувати:
. Кожен суб'єкт господарської діяльності в межах поводження з відходами виробництва та сміттям повинен забезпечити
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома