Що є розпушувачем під час приготування заварного тіста?
Яке борошно слід використовувати для приготування якісних виробів із заварного тіста?
Які компоненти входять до складу заварного тіста?
При якій температурі і протягом якого часу випікають заварний напівфабрикат?
Який заварний напівфабрикат одержують , якщо його випікають при низькій температурі?
Який заварний напівфабрикат одержують , якщо його випікають при температурі вищій, ніж потрібно?
Приготовлений заварний напівфабрикат розплився. Укажіть причину
З якого тіста готують профітролі?
Як досягається розпушування шарового тіста?
Яка роль кислоти в приготуванні шарового тіста?
Для чого до вершкового масла додають борошно під час приготування шарового тіста.
Яка послідовність виконання технологічних операцій для приготування шарового тіста?
Для приготування шарового тіста вершкове масло охолодили до температури 6-8 градусів. Як це вплине на якість тіста?
Скільки шарів повинно мати шарове тісто
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома