Зберігання продуктів харчування

Додано: 20 березня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Що залежить від правильного розміщення продуктів?

варіанти відповідей

Зовнішній вигляд продуктів

Смак продуктів

Якість та свіжість

Прибуток від реалізації

Запитання 2

Яка інформація повинна бути зазначена у супровідних документах постачальника?

варіанти відповідей

дату виготовлення 

номер партії

терміни зберігання

наявність висновків про безпеку їх вживання для здоров'я людини

Запитання 3

За яких умов м'ясо не приймається на реалізацію?

варіанти відповідей

має сумнівний вигляд

має низьку температуру

не однорідної маси

має сумнівний запах

Запитання 4

У чому здійснюється перевезення молока і молокопродуктів?


варіанти відповідей

У спеціальних контейнерах

У спеціалізованих боксах

У спеціально обладнаних холодильниками машинах

Запитання 5

У якому вигляді реалізується риба?

варіанти відповідей

в замороженому

в охолодженому

в приготованому

в живому

Запитання 6

Яка температура повинна бути в холодильнику з ковбасними виробами?

варіанти відповідей

не менше +5

не вище +6

+8

-1

Запитання 7

Температурний режим зберігання безалкогольних напоїв 

варіанти відповідей

до +20 градусів і вологості не більше 75%.

до +10 градусів і вологості не більше 70%.

до +15 градусів і вологості не більше 75%.

до +6 градусів і вологості не більше 40%.

Запитання 8

Яка температура води повинна бути в акваріумі для реалізації живої риби?

варіанти відповідей

11-15 градусів.

10-12 градусів.

5-10 градусів.

14-15 градусів.

Запитання 9

Коли крупа, борошно, макарони вважаються не придатними для реалізації?

варіанти відповідей

коли мають цілісність упакування

коли у них зустрічаються грудки, сліди бруду і вологи

неоднорідна маса

Запитання 10

Яку заморозку використовують якщо холодильне зберігання є не достатнім?

варіанти відповідей

швидку заморозку

шокову заморозку

оптимальну заморозку

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест