Серед поживних речовин найбільшу добову потребу людини становлять:
Чорна смородина, лимон, цибуля, шипшина - це джерела вітаміну:
Недостатнє споживання вітамінів викликає захворювання
До водорозчинних вітамінів належать :
Калорійність — важливий показник харчової цінності продуктів, який вимірюється в
Гіпервітаміноз виникає внаслідок:
В яких продуктах міститься білок?
Обирати їжу слід:
Головним джерелом вітамінів є:
Йод, залізо, мідь, кальцій, калій, цинк, фосфор, натрій, магній – це:
Укажіть твердження, що характеризують правила харчування
Який основний принцип збалансованого харчування?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома