Жінки, що змінюють світ хореографії

Додано: 19 травня 2020
Предмет: Мистецтво, 6 клас
Тест виконано: 6 разів
5 запитань
Запитання 1

Двукратна чемпіонка світу 2006р з бальної хореографії серед молоді до 21р. Чемпіонка України 2007 р в десяти танцях серед молоді до 21 р . Переможниця українського проекту Танці з Зірками". Хореограф -постановник проекту

варіанти відповідей

Олена Шоптенко

Олена Пчілка

Олена Зеленська

Запитання 2

Український хореограф, засновник та керівник танцювального колективу JB ballet у Німеччині, в якому задіяні тільки танцівники з України. Постійний член журі і хореограф проекту "Танцюють всі! ". Наставник та хореограф російського шоу-проекту "Танці". Спеціалізується на стилях диско та бродвей.

варіанти відповідей

Оля Полякова

Тетяна Буланова

Тетяна Денисова

Запитання 3

Переможниця нового сезону "Танців з зірками". Талановита танцівниця та педагог. Засновниця танцювальної школи GDC. Чемпіонка світу зі спортивного диско. Член журі дитячих хореографічних конкурсів.

варіанти відповідей

Ілона Гвоздьова

Катерина Осадча

Ілона Броневицька

Запитання 4

Організатор колективу естрадного танцю "Арт -класік балет" та " Freedom", суддя телешоу "Танці з зірками". Педагог та режисер -постановник шоу Фабрика зірок. Була хореографом та постановником виступів Джамали, Світлани Лободи.

варіанти відповідей

Олена Коляденко

Олена Шоптенко

Олена Костевич

Запитання 5

Викладач кафедри сучасної хореографії Луганської державної академії культури та мистецтва. Керівник New Wave dance project. Педагог My way kids Academy. Багатократна чемпіонка України, володар кубків Європи та Світу. Працює в напрямках: хіп хоп, стрит джаз, хаус, данс хол, локинг, вакінг, контемп.

варіанти відповідей

Аліса Соколовська

Аліса Мон

Надя Дорофєєва

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест