Яку нормативно-технічну документацію використовують при складанні меню?
Меню - це перелік розташованих у певному порядку
Яке меню характерне для закусочних (пиріжкової, вареничної, піцерії)?
Що у меню вказують, крім способу приготування страви і переліку компонентів, які входять до неї?
У меню якого бенкету включають канапе, невеликі котлети, люля-кебаб, сосиски-малютки тощо?
Хто складає меню у ресторані?
Як називається меню святкового сніданку, обіду чи вечері?
Які є елементи змісту меню?
Яке меню відображає значну змінюваність асортименту страв закладу ресторанного господарства?
Меню бізнес-ланчу змінюється щотижня. А що лишається постійно?
Укажіть вид меню, що відрізняється значною чисельністю холодних закусок та обмеженим асортиментом гарячих страв.
Що входить в меню обіду?
У яких закладах ресторанного господарства використовують обмежене меню?
Ресторан – це
Бар - це
Кафетерій - це
Гардероб - це
Заклад ресторанного господарства для обслуговування широкого контингенту споживачів з різноманітним асортиментом продукції власного виробництва і закупних товарів, в якому страви можуть подавати у вигляді скомплектованих раціонів харчування
Вестибюль- це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома