Підприємство ресторанного господарства з широким асортиментом страв складного приготування, включаючи замовлені і фірмові, винно-горілчані, тютюнові і кондитерські вироби, з високим рівнем обслуговування в поєднанні з організацією дозвілля. - це ....
Які підприємства не поділяються на класи?
Які цехи не належать до заготівельних?
Вестибюль - це ....
Як називається основне приміщення, де відвідувачі обідають або вечеряють, відпочивають або відзначають ювілей?
Яке призначення сервізної?
Як називають перелік алкогольних і безалкогольних напоїв, пива, тютюнових, кондитерських виробів та інших покупних товарів з обов’язковим зазначенням маси, об’єму і ціни на відповідну одиницю продукту?
Послідовність внесення І страв в меню:
Залежно від технології приготування страв їх включають в меню у такому порядку:
а) відварні,
б) припущені,
в) смажені,
г) тушковані,
д) запечені
Яке обладнання використовують у торговельному залі
для зберігання невеликого запасу посуду, наборів, столової білизни?
Температура відпуску перших страв має бути не нижчою..
Температура відпуску других страв має бути не нижчою...
Яке призначення кокільниці?
Яке призначення баранчиків з овальною кришкою?
Чим відрізняється закусочна тарілка від мілкої десертної?
Укажіть металевий посуд для подавання других гарячих страв
Який діаметр мілкої столової тарілки?
Який вид столової білизни має розмір 40х 40 см?
Столові прибори поділяються на:
Холодні страви і закуски подають при температурі
Тарілки для гарячих закусок слід підігріти в теплових шафах до температури
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома