Батьківські збори в 5 класі

Про матеріал
Містить інформацію щодо батьківських зборів в 5 класі на тему Роль спілкування з батьками у житті школяра.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Онлайн-батьківські збори 5-АТема: Роль спілкування з батьками у житті школяра. Лясковська Н. С.

Номер слайду 2

План:1. Катерина Радченко – шкільний психолог. Молодіжні субкультури.2. Лясковська Н. С. * Відповідальність батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.https://wiki.legalaid.gov.ua/index.php?title=Відповідальність_батьків_за_неналежне_виконання_батьківських_обов’язків&oldid=40231 C:\Users\Нина\Documents\Viber. Downloads. Нормативна база. Сімейний кодекс України. Кримінальний кодекс України. Кодекс України про адміністративні правопорушення. Закон України «Про охорону дитинства»Закон України «Про повну загальну середню освіту»Закон України «Про освіту»

Номер слайду 3

- Відповідальність за відвідуванням онлайн уроків, підготовка до них, виконання домашніх завдань;Відповідальність за відсутність учня на уроках (онлайн уроки, школа), батьки мають знати де учень знаходиться у вільний від навчання час;Щодня у нас по 6 уроків (асинхронний та синхронний режим, змішане навчання);Академічна доброчестність (ГДЗ);Виконавча дисципліна (вчасно виконувати та надсилати завдання на перевірку);Безпека вдома (ліки, електроприлади, газові прилади)

Номер слайду 4

3. Весняні канікули з 27 березня по 2 квітня.4. Подяка за активну участь батьків у житті школи (благодійність, збір для ЗСУ, творчі конкурси) ЩИРО ДЯКУЮ! 5. Успішність учнів. Інформація від вчителів-предметників.6. Гурткова робота.7. Різне.

Номер слайду 5

Нашу зустріч мені хотілося б закінчити такими словами:« Неможливо плеснути в долоні однією рукою. Учитель – це тільки одна «долонька». І якою б сильною, творчою і мудрою вона не була, без батьків, без їх другої «долоньки» , вчитель безсилий»

Номер слайду 6

Дякую за увагу!

pptx
Додано
20 квітня 2023
Переглядів
468
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку