Ефективність застосування "Кейс-методу" на уроках німецької мови у 5-их класах НУШ. Авторська розробка "майстер-класу".

Про матеріал
Шановні колеги! Презентую цікаву авторську розробку "Майстер - класу "для учнів 5-их класів НУШ з німецької мови із застосуванням інтерактивної технології " Кейс- методу" при вивченні теми:"Die Tiere", " Im Zoo", яка сприяє формуванню мовленнєвих компетентностей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація авторського матеріалу на уроках німецької мови у 5-их класах НУШ при вивченні теми «Im Zoo» за допомогою використання інтерактивної технології “Кейс-метод”.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Практичне застосування кейс-методу. Етапи. Проблемна ситуація та шляхи вирішення: вчитель вводить в контекст уроку через зацікавлення учнів в проходженні сценарію уроку. Наприклад: “Ми зможемо познайомитись з жителями зоопарку після того, як успішно виконаємо наступні завдання…”. Введення в сценарій уроку:1. Знаходження відповідних карток. Відповісти на запитання.2. Відгадати назви тварин за описом. 3. Скласти речення. 4. Відгадати ключове слово, яке допоможе відкрити двері до зоопарку(Кросворд) на основі попередніх відповідей. Початкові букви назви тварин складають слово-ключ “Leben”. Цифри на картках є порядковим номером літер в слово-ключі.

Номер слайду 8

Практичне застосування кейс-методу. Етапи3. Інструкція для учасників груп класу.отримання картки з номером і відповідним кольором (прийом асоціації) кожною групою; пошук інформації про тварину, яка відповідає кольору та номеру групи;учасники групи складають речення, описують тварину і відгадують її назву;з початкових літер назв тварин складають і утворюють ключ-слово; вчитель запрошує на віртуальну екскурсію до зоопарку.4. Рефлексія. Вчитель запитує з якими тваринами учні познайомились в зоопарку, яка улюблена тварина у кожного та чи сподобалася екскурсія до зоопарку. Вчитель пропонує учням виставити оцінки.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

https://www.youtube.com/watch?v=CJVk. Hg. Avg4s&ab_channel=Little. Baby. Bum. Deutsch

Номер слайду 19

pptx
Додано
21 жовтня 2023
Переглядів
250
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку