Електронна пошта є найбільш розповсюджений сервіс Інтернет

Про матеріал
Ви відсилаєте ваше повідомлення, адресат через деякий час отримує його та читає на своєму комп’ютері. E-mail складається з трьох частин: логін @ ім’я домена. Логін – це будь-яка назва, яку ви самі вигадаєте, а після @ буде автоматично ставитись ім’я серверу, на якому ви створюєте скриньку. Маючи свою скриньку, ви зможете отримувати та відправляти листи будь-кому, хто має електронну адресу. Причому це ви можете робити на будь-якому комп’ютері, який під’єднаний до Інтернет
Зміст слайдів
Номер слайду 1

- ЦЕ СУЧАСНО, ЕКОНОМНО, ТА ПРОСТО КРУТО!

Номер слайду 2

Електронна пошта є найбільш розповсюджений сервіс Інтернет Ви відсилаєте ваше повідомлення, адресат через деякий час отримує його та читає на своєму комп’ютері. E-mail складається з трьох частин: логін @ ім’я домена. Логін – це будь-яка назва, яку ви самі вигадаєте, а після @ буде автоматично ставитись ім’я серверу, на якому ви створюєте скриньку. Маючи свою скриньку, ви зможете отримувати та відправляти листи будь-кому, хто має електронну адресу. Причому це ви можете робити на будь-якому комп’ютері, який під’єднаний до Інтернет.

Номер слайду 3

Етапи створення скриньки: Зайти на сервер, який надає послуги e-mail. Обрати реєстрацію. Прочитати та погодитись з “Соглашением об использовании”: Я принимаю условия Заповнити реєстраційний лист. Зарегестрироваться Якщо зареєструвались, то Вход в систему

Номер слайду 4

Як працювати з електронною скринькою Для того, щоб зайти у свою скриньку заходимо на сервер, де вона знаходиться, вводимо адресу та пароль, і Вход Щоб подивитися листи, які прийшли, натискаємо Входящие, обираємо потрібний лист, натискаємо на ньому і читаємо. Входящие – це папка, в якій зберігаються листи, які надійшли вам. Існує два види написання листів: 1. Обираємо: Создать сообщение. 2. Прочитавши листа, натискаємо Ответить. Відправка листа: коли ви написали лист, всі пункти заповнили, то знизу натискаєте Послать сообщение. Папка, в яку зберігаються листи, які ви відіслали, називається Отправленные.

Номер слайду 5

Адресная книга – це книга, в яку ми зберігаємо інформацію про тих, з ким листуємось. Щоб додати інформацію в адресну книгу, відкриваємо Адресная книга і обираємо Добавить новую запись. Тут вказуємо ім’я, адресу та необхідні коментарі та натискаємо Записать в адресную книгу.

Номер слайду 6

Пересилка листа з прикріпленим файлом Для пересилки листа необхідно: відкрити лист, натиснути Переслать та у вікні, яке відкриється вказати необхідну адресу. Для відправки листа з прикріпленим файлом необхідно: при створенні повідомлення у вікні “Вложить файл” записати шлях до файлу або скористатися Обзор, потім натиснути Вложить.

Номер слайду 7

Користуйтеся усіма перевагами електронної пошти! Зручність, Швидкість, Легкий доступ до новин, Можливий вихід на форум, чат, Реклама, гороскоп, інформація на всі смаки і потреби! Пишіть до нас на адресу: Popsm1@rambler.ru Напиши мені лист, Два рядочки всього, Щоби я хоч колись Міг читати його, Щоб співались пісні просто так, для душі, Напиши мені лист, Хоч один напиши!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бокова Аліна Віталіївна
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    4.0
ppt
Додано
31 жовтня 2023
Переглядів
161
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку