Калорійності продуктів

Про матеріал
Для того щоб знаходитися у відмінній формі, найчастіше досить дотримуватися простих і зрозумілих правил, які допоможуть перебудувати ваш графік, раціон харчування і його культуру. Найбільш важлива складова здоров’я людини – правильне харчування. Вживані нами продукти забезпечують організм усім необхідним для розумної, ефективної роботи всіх органів, дозволяють виробляти енергію, яку ми витрачаємо не тільки під час неспання, але і під час сну. Чим більш свіжі продукти, які ми вживаємо в їжу, тим більше в них активних (живих) вітамінів, які пропадають при тривалому зберіганні. Їжа – це паливо, яке наше тіло переробляє в гормони, ферменти та необхідні елементи для регуляції обмінних процесів. Обмін речовин – найважливіший з механізмів життєдіяльності організму людини, безпосередньо залежить від їжі, яку ми споживаємо.
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Калорійності продуктів

 

 

 

 

Таблиця калорійності

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Передмова

 

Для того щоб знаходитися у відмінній формі, найчастіше досить дотримуватися простих і зрозумілих правил, які допоможуть перебудувати ваш графік, раціон харчування і його культуру. Найбільш важлива складова здоров’я людини – правильне харчування. Вживані нами продукти забезпечують організм усім необхідним для розумної, ефективної роботи всіх органів, дозволяють виробляти енергію, яку ми витрачаємо не тільки під час неспання, але і під час сну.

Чим більш свіжі продукти, які ми вживаємо в їжу, тим більше в них активних (живих) вітамінів, які пропадають при тривалому зберіганні. Їжа – це паливо, яке наше тіло переробляє в гормони, ферменти та необхідні елементи для регуляції обмінних процесів. Обмін речовин – найважливіший з механізмів життєдіяльності організму людини, безпосередньо залежить від їжі, яку ми споживаємо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Золоті правила харчування

Їмо часто, але потроху.

Найбільш правильним вважається не 3-х разове харчування, а 4-х і навіть 5-ти разове прийняття їжі. У перервах можете їсти фрукти. А ось печиво і цукерки для перекусів абсолютно не підходять. Перекус з пари фруктів теж цілком може вважатися прийомом їжі. Запам’ятайте, прийом їжі – це необов’язково щось димляче в тарілці. Прийомом їжі можна вважати і парочку з’їдених яблук.

Скорочуємо порції.

Розумним так само буде, скоротити порції, щоб не перевантажувати шлунок першим, другим, третім і компотом. Пам’ятайте про те, що нормальна природна місткість шлунку 250 мл. Це трохи більше одного стакана. Перекладіть подумки те, що збираєтеся з’їсти, в чашку місткістю 250 мл. І саме стільки їжі і постарайтеся спожити.

Ви можете скорочувати порції потроху. Головне, почати це робити.

Шлунок може розтягуватися до місткості в п’ять літрів. І, швидше за все він у вас зараз досить розтягнутий, але коли ви почнете скорочувати порції, шлунок поступово повернеться до свого нормального розміру – 250мл. Коли це станеться, ви будете відчувати, що наїлися, і навіть об’їлися маленькою порцією їжі, рівною за обсягом 250мл. Щоб ви зрозуміли наочніше який саме розмір у шлунку в його нормальному, неростягнутому стані, стисніть, будь ласка прямо зараз вашу ліву руку в кулак. Стиснули?!! Подивіться на свій кулачок – саме такий ж за обсягом ваш шлунок. Не намагайтеся впхнути в нього набагато більше. Навряд чи вам подобаються розтягнуті кофти та штани. Вірно?!! І хоча ви не бачите свій шлунок, але розтягнутий стан йому теж не до лиця. Слава Богу, на відміну від речей, шлунок має здатність повертатися до свого нормального розміру. Нехай вас це надихає, – весь організм, як і шлунок, відновиться, якщо ви почнете про нього піклуватися трохи більше.

Постійний графік харчування

Їжу, по можливості, краще приймати в один і той же час. Але не пізніше, ніж за 2,5-3 години до сну. Якщо їсти в постійне час, організм буде краще готовий до прийому і переробки їжі.

Калорійність продуктів

Калорійність щоденного раціону повинна відповідати енергії, що витрачається або, бути трохи менше, якщо ви хочете схуднути. Багато залежить від того, скільки фізичного навантаження ви отримуєте за день, сидяча у вас робота або енергоємна?

Все просто: скільки енергії отримали від їжі, стільки ж треба витратити. Якщо витратите більше, – схуднете. Якщо витратите менше … Ну, ви самі розумієте, куди відкладуться зайві калорії, – так, у той самий непотрібний жирок.

Як визначити скільки калорій з’їдено і витрачено?!! Можна подивитися в таблиці калорій, а можна орієнтуватися за вагами. Якщо додали у вазі, значить їсти треба менше, а рухатися більше. Якщо скинули, то так тримати – ви на вірному шляху. Без фанатизму, звісно.

Зверніть увагу, що калорійність фруктів і овочів просто дріб’язкова, і ви можете з’їдати до декількох кілограмів (якщо в вас стільки поміститься) овочів і фруктів щодня, і при цьому худнути. Завжди дивіться скільки калорій міститься в тих чи інших продуктах. Наприклад, бувають гамбургери, з вмістом до 6-7-8 тисяч калорій (хоча така калорійність, звичайно, виняток). Це, між іншим 3-4 і навіть п’ять щоденних норм калорій.

Звичайно, для пристойної дівчини гамбургери, хотдоги та інша їжа сумнівного походження взагалі неприпустимі, але для інформації це було корисно дізнатися. Щоб відчутно знизити кількість калорій у вашому раціоні, важливо знизити або навіть виключити повністю цукор, морозиво, цукерки та інші солодкі і дуже висококалорійні страви. Замість цього – овочі, кисло-солодкі фрукти, зелень і т.д. Ну, ви це знаєте. Корисно включити в свій раціон такі малокалорійні продукти як: нежирний сир, гарбуз, свіжі огірки, кабачки, капуста. І тоді ви дійсно зможете їсти досхочу і худнути.

Різноманітність харчування.

Обов’язковою умовою правильного харчування є одержання необхідних для людини поліненасичених жирних кислот, мікроелементів, макроелементів, вітамінів, мінеральних речовин, і незамінних амінокислот. Щоб бути впевненими в тому, що ви отримуєте все необхідне, намагайтеся харчуватися різноманітно. Все, що вам треба можна отримати навіть з такої простої їжі, як овочі, фрукти, злаки, бобові.

Шкідливій їжі місце в кошику для сміття.

Постарайтеся виключити або хоча б спочатку звести до мінімуму вживання «порожньої» і шкідливої для шлунка їжі: фаст-фуду, кетчупу, майонезу, чіпсів, сухариків і т.д. Крім шкідливості і страхітливої калорійності, є ще й така проблема: тіло отримує їжу, шукає в ній те, що йому потрібно (вітаміни та інше), не знаходить, дуже засмучується, і вимагає ще їжі, сподіваючись, що те, що ви йому дали цього разу було просто трагічною помилкою, і наступна порція буде складатися суцільно з вітамінок і різних вигод. Не розчаровуйте своє тіло. Загалом, не перетворюйте своє тіло у сміттєвий бачок. Деякі стверджують, що тіло – Храм Божий, – не робіть з нього смітник. Вам у ньому жити.

Їжте більше фруктів і овочів.

У раціоні обов’язково повинні бути присутніми сирі овочі і фрукти. Дієтологічна норма для людини – 750 г овочів і фруктів на день.

За даними Інституту харчування Російської Академії наук, люди, що вживають мало овочів виглядають старше своїх років, схильні до різних захворювань, в тому числі і до повноти. У них знижується працездатність, виявляється млявість, дратівливість, синдром хронічної втоми і поганий настрій. А також сповільнюється процес обміну речовин.

У рослинній їжі містяться всі ті ж основні та необхідні поживні речовини: білки, жири і вуглеводи. Так що, вживаючи переважно або повністю рослинну їжу, ви отримаєте все, що необхідно вашому організму, але без тієї шкоди, яка несе тваринна їжа.

Плюс до всього, у овочів і фруктів є ще одна важлива перевага перед продуктами тваринного походження – велика кількість вітамінів.

А ще овочі та фрукти прекрасно рятують від багаторічних відкладень калових мас у кишечнику, які ми не відчуваємо, але які можуть становити 8-10 і навіть 12 кілограмів.

Коли я їм, я глухий і німий

Пам’ятаєте, в дитинстві нас вчили: «Коли я їм, я глухий і німий». Але з віком ми починаємо дотримуватися іншого принципу – «Коли я їм, я говорю і слухаю». Але вчили в дитинстві зовсім правильно.

Коли їсте – їжте. І нічого більше. Це дуже важливе правило. Одне це правило вже може змінити багато чого у вашому харчуванні.

Краще вимкнути телевізор, радіо, музику, відкласти книгу, і попросити не розмовляти з вами під час їжі.

Всю вашу увагу зосередьте на їжі. Повільно, усвідомлено кладіть в рот кожен шматочок. Уважно, без поспіху пережовуйте його, концентруючись на смакових відчуттях. Ви по-справжньому яскраво відчуєте смак їжі. І насичення прийде від значно меншої кількості їжі. Практично неможливо переїсти, якщо ви їсте усвідомлено. І навіть не думайте про свої справи, чоловіків і про те, що пора зробити генеральне прибирання. Думайте про їжу. Відчувайте смак. Повільно жуйте, без поспіху ковтайте, не кваплячись беріть наступний шматочок, плавно кладіть його в свій чарівний ротик, і знову повільно жуйте.

Вам важко повірити в чарівну силу усвідомленого прийняття їжі?!! А вірити і необов’язково. Просто спробуйте. Ви будете вражені результатом!!

Ваше тіло просить води.

Так!! Води, а не пива. Навіть у спеку, якщо вам здасться, що ви мрієте про лимонад або пиво, випийте дві склянки води, і ви зрозумієте, що ні пива, ні лимонаду вам і даром не треба.

Постарайтеся, як можна більше випивати звичайної питної води. Якщо немає протипоказань індивідуальних, то мінімум 1,5-2 літра води на день.

Чиста питна вода полегшить і нормалізує роботу кишечника. Вода безпосередньо бере участь в утворенні слизу, що обволікає і захищає стінки шлунка, тому особливо благотворний прийом води позначиться при таких захворюваннях як: гастрит, виразка дванадцятипалої кишки, виразка шлунка і т.д. При загостреннях виразкової хвороби шлунка рекомендується випивати склянку води щогодини або навіть кожні 30-40 хвилин. Ви будете здивовані – біль пройде.

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s21294888.jpgМолоко й молочні продукти

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Бринза з коров'ячого молока

52

17,9

20,1

0

260

Йогурт нат. 1.5 % жирності

88

5

1,5

3,5

51

Кефір нежирний

91,4

3

0,1

3,8

30

Кефір жирний

88,3

2,8

3,2

4,1

59

Молоко

88,5

2,8

3,2

4,7

58

Молоко ацидофільне

81,7

2,8

3,2

10,8

83

Молоко сухе цільне

4

25,6

25

39,4

475

Молоко сгущене

74,1

7

7,9

9,5

135

Молоко сгущене із цукром

26,5

7,2

8,5

56

315

Кисляк

88,4

2,8

3,2

4,1

58

Ряжанка

85,3

3

6

4,1

85

Вершки 10%

82,2

3

10

4

118

Вершки 20%

72,9

2,8

20

3,6

205

Сметана 10%

82,7

3

10

2,9

116

Сметана 20%

72,7

2,8

20

3,2

206

Сирки й маса сирні особливі

41

7,1

23

27,5

340

Сир російський

40

23,4

30

0

371

Сир голландський

38,8

26,8

27,3

0

361

Сир швейцарський

36,4

24,9

31,8

0

396

Сир пошехонський

41

26

26,5

0

334

Сир плавлений

55

24

13,5

0

226

Сир жирний

64,7

14

18

1,3

226

Сир напівжирний

71

16,7

9

1,3

156

Сир нежирний

77,7

18

0,6

1,5

86

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s62505454.jpg

Жири, маргарин, масло

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Жир пряжений

0,3

0

99,7

0

897

Шпик свинячої (без шкурки)

5,7

1,4

92,8

0

816

Маргарин молочний

15,9

0,3

82,3

1

746

Маргарин бутербродний

15,8

0,5

82

1,2

744

Майонез

25

3,1

67

2,6

627

Масло рослинне

0,1

0

99,9

0

899

Масло вершкове

15,8

0,6

82,5

0,9

748

Масло пряжене

1

0,3

98

0,6

887

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s34489218.jpg

Хліб і хлібобулочні вироби, борошно

 

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Хліб житній

42,4

4,7

0,7

49,8

214

Хліб пшен. з борошна I сорту

34,3

7,7

2,4

53,4

254

Здобна випічка

26,1

7,6

4,5

60

297

Бублики

17

10,4

1,3

68,7

312

Сушіння

12

11

1,3

73

330

Сухарі пшеничні

12

11,2

1,4

72,4

331

Сухарі вершкові

8

8,5

10,6

71,3

397

Борошно пшеничне висш. сорту

14

10,3

0,9

74,2

327

Борошно пшеничне I сорту

14

10,6

1,3

73,2

329

Борошно пшеничне II сорту

14

11,7

1,8

70,8

328

Борошно житнє

14

6,9

1,1

76,9

326

 

 

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s30008886.jpg

Крупи

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Гречана

14

12,6

2,6

68

329

Гречана зелена

14

9,5

1,9

72,2

326

Манна

14

11,3

0,7

73,3

326

Вівсяна

12

11,9

5,8

65,4

345

Перлова

14

9,3

1,1

73,7

324

Пшоно

14

12

2,9

69,3

334

Рисова

14

7

0,6

73,7

323

Пшенична “Полтавська”

14

12,7

1,1

70,6

325

Толокно

10

12,2

5,8

68,3

357

Ячна

14

10,4

1,3

71,7

322

Геркулес

12

13,1

6,2

65,7

355

Кукурудзяна

14

8,3

1,2

75

325

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s52401854.jpg

 

       

                       Овочі

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Баклажани

91

0,6

0,1

5,5

24

Бруква

87,5

1,2

0,1

8,1

37

Горошок зелений

80

5,0

0,2

13,3

72

Кабачки

93

0,6

0,3

5,7

27

Капуста білокачанна

90

1,8

-

5,4

28

Капуста червонокачанна

90

1,8

-

6,1

31

Капуста кольорова

90,9

2,5

-

4,9

29

Картопля

76

2

0,1

19,7

83

Цибуля зелена (перо)

92,5

1,3

-

4,3

22

Цибуля порей

87

3

-

7,3

40

Цибуля ріпчаста

86

1,7

-

9,5

43

Морква червона

88,5

1,3

0,1

7

33

Огірки ґрунтові

95

0,8

-

3

15

Огірки парникові

96,5

0,7

-

1,8

10

Перець зелений солодкий

92

1,3

-

4,7

23

Перець червоний солодкий

91

1,3

-

5,7

27

Петрушка (зелень)

85

3,7

-

8,1

45

Петрушка (корінь)

85

1,5

-

11

47

Ревінь (черешковий)

94,5

0,7

-

2,9

16

Редис

93

1,2

-

4,1

20

Редька

88,6

1,9

-

7

34

Ріпа

90,5

1,5

-

5,9

28

Салат

95

1,5

-

2,2

14

Буряк

86,5

1,7

-

10,8

48

Томати (ґрунтові)

93,5

0,6

-

4,2

19

Томати (парникові)

94,6

0,6

-

2,9

14

Зелена квасоля

90

4

-

4,3

32

Хрін

77

2,5

-

16,3

71

Черемша

89

2,4

-

6,5

34

Часник

70

6,5

-

21,2

106

Шпинат

91,2

2,9

-

2,3

21

Щавель

90

1,5

-

5,3

28

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s13703935.jpg              Фрукти і ягоди

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Абрикоси

86

0,9

-

10,5

46

Айва

87,5

0,6

-

8,9

38

Алича

89

0,2

-

7,4

34

Ананас

86

0,4

-

11,8

48

Банани

74

1,5

-

22,4

91

Вишня

85,5

0,8

-

11,3

49

Гранат

85

0,9

-

11,8

52

Груша

87,5

0,4

-

10,7

42

Інжир

83

0,7

-

13,9

56

Кизил

85

1

-

9,7

45

Персики

86,5

0,9

-

10,4

44

Горобина садова

81

1,4

-

12,5

58

Горобина чорноплодна

80,5

1,5

-

12

54

Слива садова

87

0,8

-

9,9

43

Фініки

20

2,5

-

72,1

281

Хурма

81,5

0,5

-

15,9

62

Черешня

85

1,1

-

12,3

52

Шовковиця

82,7

0,7

-

12,7

53

Яблука

86,5

0,4

-

11,3

46

Апельсин

87,5

0,9

-

8,4

38

Грейпфрут

89

0,9

-

7,3

35

Лимон

87,7

0,9

-

3,6

31

Мандарин

88,5

0,8

-

8,6

38

Брусниця

87

0,7

-

8,6

40

Виноград

80,2

0,4

-

17,5

69

Лохина

88,2

1

-

7,7

37

Ожина

88

2

-

5,3

33

Суниця

84,5

1,8

-

8,1

41

Журавлина

89,5

0,5

-

4,8

28

Аґрус

85

0,7

-

9,9

44

Малина

87

0,8

-

9

41

Морошка

83,3

0,8

-

6,8

31

Обліпиха

75

0,9

-

5,5

30

Смородина біла

86

0,3

-

8,7

39

Смородина червона

85,4

0,6

-

8

38

Смородина чорна

85

1,0

-

8,0

40

Чорниця

86,5

1,1

-

8,6

40

Шипшина свіжа

66

1,6

-

24

101

Шипшина сушена

14

4,0

-

60

253

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s12174898.jpg

Сухофрукти

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Урюк

18

5

-

67,5

278

Курага

20,2

5,2

-

65,9

272

Ізюм з кісточкою

19

1,8

-

70,9

276

Ізюм кишмиш

18

2,3

-

71,2

279

Вишня

18

1,5

-

73

292

Груша

24

2,3

-

62,1

246

Персики

18

3,0

-

68,5

275

Чорнослив

25

2,3

-

65,6

264

Яблука

20

3,2

-

68

273

 

 

 

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s63624259.jpg

 

 

Бобові

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Боби

83

6

0,1

8,3

58

Горох лущений

14

23

1,6

57,7

323

Горох цільний

14

23

1,2

53,3

303

Соя

12

34,9

17,3

26,5

395

Квасоля

14

22,3

1,7

54,5

309

Сочевиця

14

24,8

1,1

53,7

310

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s71877374.jpg

Гриби

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Білі свіжі

89,9

3,2

0,7

1,6

25

Білі сушені

13

27,6

6,8

10

209

Підберезовики свіжі

91,6

3,3

0,9

3,7

31

Підберезовики сушені

12

23,5

9,2

14,3

231

Красноголовці свіжі

91,1

3,3

0,5

3,4

31

Лисички

90

1,6

1,1

1,5

20

Грузді

90

1,8

0,5

0,8

16

Сироїжки свіжі

83

1,7

0,3

1,4

17

Опеньки

89

2,2

1,2

0,5

17

Печериці

91

4,3

1

0,1

27

 

 

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s42805306.jpg

 

М'ясо, субпродукти, птиця

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Баранина

67,6

16,3

15,3

0

203

Яловичина

67,7

18,9

12,4

0

187

Конина

72,5

20,2

7

0

143

Кролик

65,3

20,7

12,9

0

199

Свинина нежирна

54,8

16,4

27,8

0

316

Свинина жирна

38,7

11,4

49,3

0

489

Телятина

78

19,7

1,2

0

90

Баранячі Нирки

79,7

13,6

2,5

0

77

Бараняча Печінка

71,2

18,7

2,9

0

101

Бараняче Серце

78,5

13,5

2,5

0

82

Яловичі Мізки

78,9

9,5

9,5

0

124

Яловича Печінка

72,9

17,4

3,1

0

98

Яловичі Бруньки

82,7

12,5

1,8

0

66

Яловиче Вим'я

72,6

12,3

13,7

0

173

Яловиче Серце

79

15

3

0

87

Нирки свинні

80,1

13

3,1

0

80

Печінка свинна

71,4

18,8

3,6

0

108

Серце свинне

78

15,1

3,2

0

89

Язик свинний

66,1

14,2

16,8

0

208

Гуси

49,7

16,1

33,3

0

364

Індичка

64,5

21,6

12

0,8

197

Кури

68,9

20,8

8,8

0,6

165

Курчата

71,3

18,7

7,8

0,4

156

Качки

51,5

16,5

61,2

0

346

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s21347994.jpg

Ковбаса й ковбасні вироби

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Варена ковбаса Діабетична

62,4

12,1

22,8

0

254

Варена ковбаса Дієтична

71,6

12,1

13,5

0

170

Варена ковбаса Лікарська

60,8

13,7

22,8

0

260

Варена ковбаса Аматорська

57

12,2

28

0

301

Варена ковбаса Молочна

62,8

11,7

22,8

0

252

Варена ковбаса Окрема

64,8

10,1

20,1

1,8

228

Варена ковбаса Теляча

55

12,5

29,6

0

316

Сардельки Свинячі

53,7

10,1

31,6

1,9

332

Сосиски Молочні

60

12,3

25,3

0

277

Сосиски

66,2

12

19,1

0

220

Сосиски Свинячі

54,8

11,8

30,8

0

324

Варено-копчена Аматорська

39,1

17,3

39

0

420

Варено-копчена Сервелат

39,6

28,2

27,5

0

360

Напівкопчена Краківська

34,6

16,2

44,6

0

466

Напівкопчена Львівська

51

14

35,0

2,7

371

Напівкопчена Полтавська

39,8

16,4

39

0

417

Напівкопчена Українська

44,4

16,5

34,4

0

376

Сирокопчена Аматорська

25,2

20,9

47,8

0

514

Сирокопчена Бандерівська

27,6

24,8

41,5

0

473

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s44669712.jpg

М'ясні консерви й копченості

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Яловичина тушкована

63

16,8

18,3

0

232

Сніданок туриста (яловичина)

66,9

20,5

10,4

0

176

Сніданок туриста (свинина)

65,6

16,9

15,4

0

206

Ковбасний фарш

63,2

15,2

15,7

2,8

213

Свинина тушкована

51,1

14,9

32,2

0

349

Грудинка сирокопчена

21

7,6

66,8

0

632

Корейка сирокопчена

37,3

10,5

47,2

0

467

Шинка

53,5

22,6

20,9

0

279

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://tasty.at.ua/_si/0/s63405192.jpg

Яйця

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Яйце куряче

74

12,7

11,5

0,7

157

Яєчний порошок

6,8

45

37,3

7,1

542

Сухий білок

12,1

73,3

1,8

7

336

Сухий жовток

5,4

34,2

52,2

4,4

623

Яйце перепелине

73,3

11,9

13,1

0,6

168

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s70292178.jpgРиба й морепродукти

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Бички

70,8

12,8

8,1

5,2

145

Горбуша

70,5

21

7

0

147

Камбала

79,5

16,1

2,6

0

88

Карась

78,9

17,7

1,8

0

87

Короп

79.1

16

3.6

0

96

Кета

71.3

22

5.6

0

138

Корюшка

79.8

15.5

3.2

0

91

Крижана

81.8

15.5

1.4

0

75

Лящ

77.7

17.1

4.1

0

105

Сьомга

62.9

20.8

15.1

0

219

Макрурус

85

13.2

0.8

0

60

Мінога

75

14.7

11.9

0

166

Минтай

80.1

15.9

0.7

0

70

Мойва

75

13.4

11.5

0

157

Навага

81.1

16.1

1

0

73

Минь

79.3

18.8

0.6

0

81

Нототенія мармурова

73.4

14.8

10.7

0

156

Окунь морський

75.4

17.6

5.2

0

117

Окунь річковий

79.2

18.5

0.9

0

82

Осетер

71.4

16.4

10.9

0

164

Палтус

76.9

18.9

3

0

103

Путассу

81.3

16.1

0.9

0

72

Риба-Шабля

75.2

20.3

3.2

0

110

Рибець каспійський

77

19.2

2.4

0

98

Сазан

75.3

18.4

5.3

0

121

Сайра велика

59.8

18.6

20.8

0

262

Сайра дрібна

71.3

20.4

0.8

0

143

Салака

75.4

17.3

5.6

0

121

Оселедець

62.7

17.7

19.5

0

242

Сиг

72.3

19

7.5

0

144

Скумбрія

71.8

18

9

0

153

Сом

75

16.8

8.5

0

144

Ставрида

74.9

18.5

5

0

119

Стерлядь

74.9

17

6.1

0

320

Судак

78.9

19

0.8

0

83

Тріска

80.7

17.5

0.6

0

75

Тунець

74

22,7

0,7

0

96

Вугільна риба

71.5

13.2

11.6

0

158

Вугор морський

77.5

19.1

1.9

0

94

Вугор

53.5

14.5

30.5

0

333

Хек

79.9

16.6

2.2

0

86

Щука

70.4

18.8

0.7

0

82

Креветка далекосхідна

64,8

28,7

1,2

0

134

Печінка тріски

26,4

4,2

65,7

0

613

Кальмар

80,3

18

0,3

0

75

Краб

81,5

16

0,5

0

69

Креветка

77,5

18

0,8

0

83

Морська капуста

88

0,9

0,2

3

5

Паста “Океан”

72,2

18,9

6,8

0

137

Трепанг

89,4

7,3

0,6

0

35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s04579056.jpg

Ікра

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Кети зерниста

46,9

31,6

13,8

0

251

Лещева пробійна

58

24,7

4,8

0

142

Минтаєва пробійна

63,2

28,4

1,9

0

131

Осетрова зерниста

58

28,9

9,7

0

203

Осетрова пробійна

39,5

36

10,2

0

123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s31825972.jpgГоріхи

 

 

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Фундук

4,8

16,1

66,9

9,9

704

Мигдаль

4

18,6

57,7

13,6

645

Волоський горіх

5

13,8

61,3

10,2

648

Арахіс

10

26,3

45,2

9,7

548

Насіння соняшника

8

20,7

52,9

5

578

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://tasty.at.ua/_si/0/s82564810.jpg

 

Солодощі

 

 

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Мед

17,2

0,8

0

80,3

308

Драже фруктове

7

3,7

10,2

73,1

384

Зефір

20

0,8

0

78,3

299

Ірис

6,5

3,3

7,5

81,8

387

Мармелад

21

0

0,1

77,7

296

Карамель

4,4

0

0,1

77,7

296

Цукерки, вкриті шоколадом

7,9

2,9

10,7

76,6

396

Пастила

18

0,5

0

80,4

305

Цукор

0,2

0,3

0

99,5

374

Халва тахинна

3,9

12,7

29,9

50,6

510

Халва соняшникова

2,9

11,6

29,7

54

516

Шоколад темний

0,8

5,4

35,3

52,6

540

Шоколад молочний

0,9

6,9

35,7

52,4

547

Вафлі із фруктовими начинками

12

3,2

2,8

80,1

342

Вафлі з жировими начинками

1

3,4

30,2

64,7

530

Тістечкове листкове із кремом

9

5,4

38,6

46,4

544

Тістечкове листкове з яблуком

13

5,7

25,6

52,7

454

Тістечкове бісквітне

21

4,7

9,3

84,4

344

Пряники

14,5

4,8

2,8

77,7

336

Торт бісквітний

25

4,7

20

49,8

386

Торт мигдальний

9,3

6,6

35,8

46,8

524

 


Różnica między sokiem, nektarem a napojem. Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Соки та напої

Продукт

Вода

Білки

Жири

Вуглеводи

ккал

Абрикосовий

84

0,5

-

14

56

Апельсиновий

84,5

0,7

-

13,3

55

Виноградний

80,3

0,5

-

12,6

52

Вишневий

85

0,7

-

12,2

53

Мандариновий

87,8

0,8

-

9,6

41

Яблучний

87

0,5

-

11,7

47

Буряковий

83,4

1

-

14,6

59

Томатний

94,3

1

-

3,3

18

Квас

93,4

0,2

-

5

25

Лимонад

92

-

-

7,5

31

Пиво світле 11%

92

0,3

0

4,8

42

Пиво темне 13%

92

0,3

0

5,7

48

Вино червоне

89,2

0,2

-

0,2

71

Вина сухі

 

0,2

0,3

 

64

Вина напівсухі

 

 

 

 

 

0,3

0

2,5

78

Вина напівсолодкі

 

 

 

 

 

0,2

0

5

88

Вина солодкі

 

 

 

 

 

0,2

0

8

100

Вина міцні

 

 

 

 

 

0,4

0

12

163

Вина десертні

 

 

 

 

 

0,5

0

20

172

Вина лікерні

 

 

 

 

 

0,5

0

30

212

Горілка

 

 

 

 

 

0

0

0,4

235

Коньяк

 

0

0

1,5

240

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

docx
Додано
19 березня
Переглядів
20
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку