Коло стосунків. Стосунки з друзями і однокласниками.

Про матеріал
Дана презентація може бути використана на уроках "Вчимося жити разом" для учнів 5х класів НУШ, психологами під час проведення тренінгів, годин психолога, класними керівниками на виховних годинах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Коло стосунків. Стосунки з друзями і однокласниками.

Номер слайду 2

ДРУГ – це…Ознаки справжньої дружби…

Номер слайду 3

7 Ознак Справжньої Дружби:1. Друг – це той хто ніколи про тебе не забуває.2. Друг – це той, хто завжди готовий поговорити.3. Друг – це той, кому не байдужі твої проблеми.4. Друг – це той, хто переживає за тебе.5. Друг – це той, з ким все можна робити разом.6. Друг – це той, хто вміє прощати.7. Друг – не докорятиме тебе твоїми помилками.

Номер слайду 4

Друзі – дуже важливі люди у житті кожної людини. Як правило, дружба не народжується раптово. Зазвичай вона проходить перевірку ситуаціями, в яких виявляється характер і вміння допомогти одне одному. Справжня дружба потребує відданості, а іноді навіть самопожертви.

Номер слайду 5

Справжня дружба – це перш за все, повага взаємних поглядів, інтересів, бажань, це вміння знаходити компроміси у проблемних ситуаціях. Несправжня дружба – це “використання” один одного або когось одного з партнерів дружби у власних інтересах, не зважаючи на інтереси і бажання свого друга.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

pptx
Додав(-ла)
Силка Наталія
Додано
7 березня
Переглядів
32
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку