«Минуле, сьогодення та майбутнє захисника»

Про матеріал

Українська армія! Шлях її утворення та формування такий же непростий, як і становлення самостійної держави України. Українські січові стрільці, Галицька армія, армія української народної республіки, українська повстанська армія, збройні сили України – так в свій час називалося українське військо, яке було призване боронити націю.

Не одного війська cини Київ борознили.

Мужньо боролися і гинули сини України за довгі роки боротьби за незалежність.

Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі Україні. Українські юнаки повинні бути свідомим, що проходячи службу в армії, вони стають захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села чи міста, де проходило дитинство чи юність.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Минуле, сьогодення та майбутнє захисника»

Номер слайду 2

Український хлопче майбутній солдат,Очима історії ти поглянь назад. Бо багато крові пролилося колись ,Щоб твої мрії сьогодні збулись.

Номер слайду 3

Щоб світило мирне сонце над землею. Щоб Україна йшла у майбуття. Молоді  українці долею своєю. На вівтар свободи поклали життя

Номер слайду 4

Не схилили голови, душі не скорили,У ярмі чужому не схотіли жити,Гордість українців в світі не згубили,Вірити навчились і Бога любити .

Номер слайду 5

Будь же гідний, хлопче, пам’яті такоїЗнай, що Батьківщину треба захищатиІ в час небезпеки, як хоробрий воїн. Відзовись, як кличе Україна мати!

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

pptx
Додано
26 червня 2018
Переглядів
1190
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку