Подорож до країни здоровляндії

Про матеріал
Здоров'я — це перша і найважливіша потреба людини, яка визначає його здібність до праці і забезпечує гармонійний розвиток ...
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Подорож до країни Здоровляндії

Номер слайду 2

Доброго здоров'я, діти, доброго вам дня!Хай вам ясно сонце світить у вікно щодня. Хай сміється мирне небо і дивує світ. А Земля нехай дарує вам барвистий цвіт. Бо здоров'я, любі діти, в світі головне. А здоровий і веселий - щастя не мине!

Номер слайду 3

"Чарівний вагон". Чарівний вагон біжить, хитається,Швидкий потяг набирає хід. Подорож вже наша починається,Раді ми зустріти тут усіх. Щоб міцним здоров'я зберегти своєЧистоти дотримуватись слід,Сонце, і повітря, і водичка є. Загартовуватися ти звик.

Номер слайду 4

Острів «Бруднуль»

Номер слайду 5

Дівчинка – бруднуля. Ранком вона встала – постіль не прибрала.І надула губки:- Нащо чистить зубки? Умивалась нашвидку:бруд увесь на рушнику. Шапочка у глині, сажа на коліні, пальчики зелені, плаття у смаженні. Вся замурзана, брудна, неохайна дуже, подивіться: ось вона впала у калюжу.

Номер слайду 6

Місто «Мийдодірія»

Номер слайду 7

Гігієна. Зубна щітка, паста. Мило. Шампунь. Антисептик. Папір. Маска

Номер слайду 8

Мийте руки. Обробляйте антисептиком руки. Мийтесь. Чистіть зуби. Користуйтесь дезодорантом

Номер слайду 9

Місто «Спортивне»

Номер слайду 10

Лікар Айболить

Номер слайду 11

Спортивна вікторина1. Який м'яч найлегший?(тенісний)2. Через сітку в цю гру грають, м'яч руками відбивають.(волейбол)3. Які ви знаєте фізичні якості?(сила, витривалість, спритність, гнучкість)4. Скільки футболістів у команді виходить на поле? (11)5. Скільки часу триває раунд у боксі?(3 хвилини)

Номер слайду 12

Загадки1. Добре здоров'я, рухів культуру всім дітлахам надає...(фізкультура)2. Він стрибає та стрибає, і утоми він не знає.(м'яч)3. Що за дивний мотузок, через нього скок та скок.(скакалка)4. Б'ють по м'ячу, і ось у ворота гол. Яке ім'я цій грі?...(футбол)

Номер слайду 13

«Острів Вітамінок»

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Загадки. Що то за голова, що лиш зуби й борода. ( Часник. ) І печуть мене, і варять, і їдять, і хвалять, бо я смачна. (Картопля. )Сидить дівчина в коморі, а коса її надворі. ( Морква. )Ліз Мартин через тин, сам переліз, а голову на тину залишив. (Гарбуз.)Зозуляста, срібляста, триста сорочок наділа. ( Капуста. )Баран у коморі, а роги надворі. ( Буряк. )Не стелюсь я спати долі, а деруся вся угору. ( Квасоля. )

Номер слайду 16

Особиста гігієна. Раціональне харчування. Спорт, загартовування. Позитивні емоціїВідмова від шкідливих звичок. Режим роботи і відпочинку. Здоровий спосібжиття

Номер слайду 17

Дякую за увагу!!!