Новини

«Подорож на Південний полюс»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Південний полюс – одна з найбільш недоступних точок нашої планети. А ще це найхолодніше місце на Землі. Утім, люди все одно змогли дістатися туди та навіть побудувати там науково-дослідницкі станції! Однак Південний полюс досі приховує чимало таємниць, які ми розкриємо колись у майбутньому. 

Саме для того, аби привідкрити завісу таємниці та допомогти дітям дізнатися більше про історію, географію та дивовижну природу Антарктики, ми створити новий захопливий конкурс «Подорож на Південний полюс». Завдяки участі в конкурсі діти дізнаються:

  • чи є різниця між поняттями Арктика, Антарктика та Антарктида;
  • які тварини живуть на Південному полюсі;
  • кому належить Антарктида;
  • завдяки якій країні Україна отримала дослідницьку станцію «Фарадей»;
  • як люди та тварини виживають у суворому кліматі;
  • що таке «Мідвінтер» та коли його святкують.

І це ще далеко не все! А ще ми розробили цікаві інтерактивні завдання та доповнили їх чималою кількістю ілюстрацій, відео та анімації. Школярі та школярки точно не занудьгують! До того ж в основі завдань – не шкільна програма, а цікаві та важливі питання, які допоможуть розширити дитячий кругозір. 

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям отримати більше корисної інформації про Південний полюс та зрозуміти, що в ньому є такого, що надихає тисячі науковців і туристів знову й знову вирушати назустріч пригодам.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 21 лютого до 21 березня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь.

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter