Практична робота "Електронне листування"

Про матеріал
Практична робота Електронне листування з використанням веб-інтерфейсу. Мета:  навчальна: продовжувати формувати вміння працювати з електронними повідомленнями; керувати вмістом папок поштової скриньки; створювати, редагувати й видаляти записи в адресній книзі;  розвивальна: сприяти розвитку спостережливості, уваги, пам’яті, уяви, мислення, виробляти звички до планування своїх дій, самостійно контролювати проміжні і кінцеві результати роботи;  виховна: виховувати відповідальність за результати власної діяльності та поведінки; формувати навички роботи в групах.
Перегляд файлу

C:\Users\ProMa_000\Desktop\1385086928_desktop_computer.png 

 

 

 

 

 

 

  1. Запустіть текстовий процесор. Опишіть у текстовому документі в 2–3 реченнях традиції, пов’язані з вашим улюбленим святом. Збережіть документ у вашій папці у файлі:

E:\7-А(Б) клас\Власне прізвище\Урок 4\

з іменем Свято.

  1. Надішліть на адресу вчителя інформатики електронного листа з темою Народні свята.
    1. У текст листа включіть привітання, назву вашого улюбленого свята, ваш підпис.
    2. Укладіть створений документ Свято до вашого листа.
  2. Створіть в адресній книзі групу Мій клас, уключіть до неї контакти вчителя інформатики та двох однокласників. Надішліть усім членам групи листа з темою Група, у тексті листа повідомте прізвища тих, чиї адреси включено до групи Мій клас.
  3. Відкрийте та прочитайте листа, отриманого від учителя інформатики. Збережіть файл, прикріплений до листа. Створіть і надішліть відповідь на листа, додайте привітання, дату проведення практичної роботи, коротку відповідь на запитання, що міститься у вкладеному файлі, та ваше прізвище.
  4. Перешліть листа від учителя інформатики, на який ви відповідали, одному з однокласників. Додайте до листа ваше прізвище.
  5. Створіть в електронній поштовій скриньці папку Уроки. Перемістіть до неї всі листи, отримані від учителя інформатики.
  6. Видаліть один з листів з папки Уроки.
  7. Продемонструйте результат учителю.
docx
Додано
14 квітня 2021
Переглядів
1194
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку