Презентація до позакласного заходу "Земля - наш дім"

Про матеріал

Позакласний захід на тему: «Земля – наш дім» Мета заходу: ознайомити дітей із проблемами людства XXI сторіччя; допомогти усвідомити, що кожна людина несе персональну відповідальність за майбутнє нашої планети, нашої Землі; розвивати вміння вболівати за навколишній світ; виховувати в учнів любов, людяність, доброту, почуття патріотизму, виховувати любов та повагу до природи, шанобливе ставлення до планети Земля.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Земля – наш дім

Номер слайду 2

22 квітня – Міжнародний День Землі

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Памятайте: Кожної години на нашій планеті :1700 акрів продуктивної землі стає пустелею!Близько 200 дітей помирають з голоду!55 чоловік отруюються і гинуть від пестицидів і хімічних речовин!.1000 чоловік вмирають від отруєння водою!2000 тонн кислотних дощів випадає в Північній півкулі!5-6 видів тваринного чи рослинного світу зникають!Кожної хвилини: Знищується більше 51 акра тропічних лісів!Використовується близько 35 000 барелів нафти! Знищується 50 тонн родючого ґрунту через неправильне його використання !Виділяється більше 12 000 тонн вуглекислого газу в атмосферу!

Номер слайду 7

«Овочеве коло»

Номер слайду 8

«Чорна скринька»

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Конкурс «Анаграми»

Номер слайду 11

Конкурс «Правила поведінки у природі»

Номер слайду 12

«Скарга»

Номер слайду 13

«Фотополювання»

Номер слайду 14

«Лист планеті Земля»

Номер слайду 15

Посадить кожен деревце —І буде ліс шуміти. Давайте зробимо ми це,Чудово ж буде, діти!І зацвіте Земля в вінку. Як будуть всюди квіти.І кожну стежечку в’юнку. Ми зможем обсадити. Джерельця всі розчистим ми. Від краю і до краю. Давайте будемо людьми. Нас так Земля благає.

Номер слайду 16

pptx
Додано
2 червня 2021
Переглядів
487
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку