Презентація "Лист вражень учня"

Про матеріал
Щоденник вражень або лист вражень. Матеріал призначений для відстеження настрою та самоцінки дитини. Розробила я його для зручності у використанні, замість блокнота або щоденника вражень. На листі дитина може кожного дня позначати свій настрій, записувати свої роздуми, визначати свої досягнення та успіхи. Матеріал можна друкувати на лист А4, або для економії на А5. Є два варіанти кольоровий та розмпльовка, можно кожного тижня змінювати. В кінці тижня діти кладуть "лист вражень" у портфоліо. Сподіваюсь матеріал буде корисний в освітньому процесі!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мої враження. Моє ім’я:________Це я…Мій настрій. Понеділок. Вівтрок. Середа. Четвр. П’ятниця. Мої роздуми1) Що в тебе добре виходить в школі_____________________________________2) Що викликає труднощі__________________________________3) Як краще тобі допомогти_________________________________4) Джерело радості у школі є_________________________________________5) Що мене непокоїть в школі______________________________________Найкраще, що сталося цього тижня___________________________________________________________________________________________________________________________________________Цього тижня. Я був чудовим слухачем!Я зробив чудову роботу!Я дотримувався всіх правил!Я був чудовим другом!

Номер слайду 2

Мої враження. Моє ім’я:________Це я…Мій настрій. Понеділок. Вівторок. Середа. Четвер. П’ятниця. Цього тижня. Я був чудовим слухачем!Я зробив чудову роботу!Я дотримувався всіх правил!Я був чудовим другом! Мої роздуми1) Що в тебе добре виходить в школі__________________________________2) Що викликає труднощі_________________________________3) Як краще тобі допомогти_________________________________4) Джерело радості у школі є_________________________________________5) Що мене непокоїть в школі______________________________________Найкраще, що сталося цього тижня___________________________________________________________________________________________________________________________________________Шкала успіху

pptx
Додано
30 жовтня 2021
Переглядів
2369
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку