Презентація "Моніторинг якості вчителя початкових класів"

Про матеріал
Інтерактивні форми і методи навчання, що спрямовані на мотивацію учнів до навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КЗЗСО «Ліцей №142 імені П’єра де Кубертена» ДМР

Номер слайду 2

ШИЛО НЕЛЯ ПЕТРІВНА Вчитель початкових класів Закінчила: КПІ ДВНЗ “ КРИВОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ” , 2013 р. Педагогічний стаж –26 роки. Кваліфікаційна категорія - вища , “ старший вчитель ”

Номер слайду 3

Методи навчання Ігровий Проблемний Груповий

Номер слайду 4

Дослідницький Словесний Практичний Наочний

Номер слайду 5

Використання вчителем дидактичних ігор забезпечує позитивні зміни в учнів Підвищується активність активність дітей Інтенсивність мислення Увагу, уяву Пам’ять, мислення Формується вміння працювати в парі та в групі

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Напрямки роботи:

Номер слайду 8

поняття про взаємозв’язки людського організму з природним середовищем та вплив на нього соціального середовища; активну мотивацію щодо збереження і здоров'я і його самовдосконалення; уміння керувати своїми емоціями; стаття «Формування в молодших школярів уявлень і понять про здоровий спосіб життя засобами здоров’язбережувальних технологій»

Номер слайду 9

Пізнавально - пошуковий проект «Україна – рідний край»

Номер слайду 10

Результативність роботи: Участь у конкурсі “Сучасний урок. Номінація-урок з основ здоров'я” Закінчила курси підготовки вчителів, які працюють за науково- педагогічним проектом «Інтелект України» Участь у Всеукраїнському конкурсі « Творчий вчитель – обдарований учень» Дипломант конкурсу « Організація дослідно – експеремента- льної діяльності: методичний аспект» Подяка міського голови за плідну роботу.

Номер слайду 11

Методична робота: як учитель Створюю умови для розвитку гармонійно –досконалої особистості Використовую інтерактивні форми і методи навчання, що спрямовані на мотивацію учнів до навчання Розвиваю інтелектуальні здібності учнів

Номер слайду 12

як вихователь

Номер слайду 13

як член педагогічного колективу Учасник шкільних, районних та міських семінарів.

ppt
Додано
22 вересня 2022
Переглядів
390
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку