Презентація "Подорож до країни Ввічливості і Доброти"

Про матеріал
Гра-тренінг з елементами бесіди на тему: "Подорож до країни Ввічливості і Доброти"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Гра – тренінг“ Подорож до країни Ввічливості ” r

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

“ Річка Добра “ЗупинкаІ почнемо ми з посмішки!

Номер слайду 5

“ Район Ввічливості “ЗупинкаІ почнемо ми з посмішки!

Номер слайду 6

“ Словник чемної людини ”Слова вдячностіСлова вітання. Слова прощання

Номер слайду 7

“ Містечко вихованих людей “ЗупинкаІ почнемо ми з посмішки!

Номер слайду 8

“ Несподівана зустріч “ЗупинкаІ почнемо ми з посмішки!

Номер слайду 9

“ Алея Ввічливості “ЗупинкаІ почнемо ми з посмішки!

Номер слайду 10

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка. Доброго ранку!

Номер слайду 11

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка. Спасибі!

Номер слайду 12

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка. Привіт!

Номер слайду 13

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка. Вітаю!

Номер слайду 14

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка. Добрий день!

Номер слайду 15

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка. Будь ласка!

Номер слайду 16

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка. Спасибі !Прошу!

Номер слайду 17

“ - Любі діти! Я запрошує вас до Містечка вихованих людей. Вам треба подолати цей Шлях і підтримати один одного. Ви зможете отримати ключ від країни Доброти та Ввічливості. Вчиться бути ввічливими. Бажаю вам успіхів!” Професор Будь. Ласка До побачення!

Номер слайду 18

“ Джерело народної мудрості “ЗупинкаІ почнемо ми з посмішки!

Номер слайду 19

“ Підсумкова“ЗупинкаІ почнемо ми з посмішки!

Номер слайду 20

“ Будиночок мети ”Мета: Задачі: Способи реалізації: Бар єри:

Номер слайду 21

Сказав мудрець: Живи! Добро звершай. Та нагород за це – не вимагай!Лише в добро і вищу правду віра. Людину відрізня від мавпи й звіра. Хай живе істина стара. Людина починається з добра.

Номер слайду 22

pptx
Додано
26 лютого 2019
Переглядів
2262
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку