Презентація: "Поштові служби Інтернету"

Про матеріал
Презентація: "Поштові служби Інтернету". Електронне спілкування — це сучасний спосіб спілкування з використанням електронних засобів зв'язку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поштові служби Інтернету

Номер слайду 2

Поняття про поштовуслужбу інтернету. Люди постійно обмінюються повідомленнями, спілкуючись під час особистої зустрічі, використовуючи поштове листування, смс-повідомлення, телефонний зв’язок та інші засоби. Комп’ютерні мережі також створювалися для на дійного та швидкого передавання повідомлень. Однією з найстаріших служб Інтернету, призначеною для обміну повідомленнями, є електронна пошта.

Номер слайду 3

Електронне спілкування. Електронне спілкування — це сучасний спосіб спілкування з використанням електронних засобів зв'язку.

Номер слайду 4

Поняття про поштовуслужбу інтернету. Електронна пошта – це служба Інтернету, призначена для пересилання комп’ютерними мережами повідомлень (електронних листів) від деякого користувача одному чи групі адресатів. Часто цю службу називають e-mail (англ. electronic mail – електронна пошта).

Номер слайду 5

Поняття про поштовуслужбу інтернету. Обслуговують використання цієї служби сервери електронної пошти – поштові сервери. Поштовий сервер — це комп’ютер і відповідне програмне забезпечення, за допомогою якого підтримується робота електронної пошти. Коли користувач реєструється на поштовому сервері, він отримує можливість зберігати, надсилати та отримувати електронні повідомлення. На носіях даних серверів поштової служби виділяється місце для зберігання електронних повідомлень користувача.

Номер слайду 6

Найпростішим способом отримання власної електронної поштової скриньки є використання одного з безкоштовних поштових серверів, наприклад:українських: Поняття про поштовуслужбу інтернетуmail.ukr.netwebmail.meta.uamail.oboz.uamail.i.uamail.bigmir.net

Номер слайду 7

Безкоштовні міжнародні поштові сервери: Поняття про поштовуслужбу інтернетуhotmail.commail.yahoo.comgmail.comІм’я поштової скриньки має бути унікальним, тобто не повторюватися на обраному поштовому сервері.

Номер слайду 8

Адреса електронної пошти складається із двох частин, розділених символом @. Цей символ часто називають «ет», «а_комерційне», «собака» тощо. Адреса електронної поштиpetrov@ukr.netІм’я поштової скриньки користувачаІм’я поштового сервера, на якому розташована поштова скринька«Собака»

Номер слайду 9

Користування електронною поштою схоже на звичайне листування

Номер слайду 10

Послідовність дій під час листування

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Ковтун Ганна Олександрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2.  Viktor
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
19 грудня 2020
Переглядів
16701
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку