Презентація "Щоденник оптиміста" для оформлення куточка в класі

Про матеріал
Презентація "Щоденник оптиміста" для оформлення куточка в класі Ніколи не втрачай надію! Тільки той спортсмен, у якого є надія, стане переможцем! Тільки той учений, який має надію на успіх, обов'язково зробить відкриття!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЩОДЕННИК ОПТИМІСТА

Номер слайду 2

Ніколи не втрачай надію! Тільки той спортсмен, у якого є надія, стане переможцем! Тільки той учений, який має надію на успіх, обов'язково зробить відкриття! Тільки той землероб, який має надію, що його зерна проростуть, збере багатий врожай! Запам'ятай: без надії немає майбутнього!

Номер слайду 3

Навчившись поважати себе, ти зможеш отримувати справжню насолоду від життя! Якщо людина невдоволена собою, вона не зможе радіти тому, що в неї є. Тому почни радіти своїм перевагам і поважати свої слабкості. Працюй над подоланням своїх слабкостей, але ніколи не картай себе за них.

Номер слайду 4

. Ніколи не заздри чужому успіху! Його легкість лише уявна. Хто досяг успіху, пролив немало краплин поту й пережив не одну поразку. Успіх приходить лише завдяки значним зусиллям.

Номер слайду 5

Будь оптимістом за будь-яких обставин! Нехай девізом твого життя стануть слова: «Що можуть інші — зможу і я!» Для оптиміста немає перешкод. Кожна людина має шанс покращити хоча б одну частинку світу, тобто СЕБЕ! Тримайся завжди як переможець, тоді в тебе буде шанс стати ним.

Номер слайду 6

У кожної проблеми є розв'язання! Чи замислювався ти чому в кожного майстра є безліч різних інструментів, але він обирає лише один для кожної конкретної роботи? Ось так і в житті, одного рішення на всі випадки не буває...

Номер слайду 7

У всьому шукай позитивне! Не жалійся на долю, не докоряй обставинам. Пам'ятай, що в усьому є щось позитивне. Слова означають більше, ніж просто набір літер! Слово може руйнувати і будувати, розчаровувати і надихати, заспокоювати і ображати, знищити або врятувати життя. Будь завжди обережним зі словами.

Номер слайду 8

Твій власний досвід — найкращий порадник! Бери все найкраще з свого минулого. Навчайся на власних помилках. Використовуй свій досвід як трамплін до успішного майбутнього. Запам'ятовуй усе найкраще, що трапилося з тобою сьогодні! (усмішка, подяка, комплімент, смачна їжа, приємна розмова...) Увечері згадай усі ці прекрасні моменти й ти зрозумієш, що день був гарним.

Номер слайду 9

Вмій пробачати, адже образа — дуже важкий тягар. Будь вдячним за все, що маєш. Знаходь можливість виявляти свою любов до людей. Частіше усміхайся.

ppt
Додано
15 січня 2019
Переглядів
1272
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку