Презентація табору відпочинку. Загін "Капітошки"

Про матеріал

Презентація табору відпочинку. Загін "Капітошки". Навчати дітей бути однією сім'єю, поважати один одного, бути дуже дружними і веселими; формувати уявлення, що життя на землі існує завдяки сонячному теплу і світлу; збагачувати позитивний і негативний вплив людини на природу; закріпити правила поведінки у лісі, парку, вчити пояснювати їх, використовувати набуті знання у повсякденному житті.

Удосконалювати вміння і навички праці у природі.

Розвивати словесно-логічне мислення, увагу, пам'ять, зв'язне мовлення.

Прищеплювати дбайливе ставлення до природничого оточення, любов до процесу праці, розуміння її творчого характеру.

Допомогти дітям побачити красу і велич природи її розмаїття.

Викликати бажання жити за законами краси.

Прищеплювати любов до спорту, розвивати бажання берегти своє здоров'я. табору відпочинку. Загін "Капітошки". навчати учнів

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тишківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Оздоровчий майданчик “Калинка”Підготувала вчитель початкових класів. Гармаш Л. М. Загін “Капітошки”3 класr

Номер слайду 2

Вихователь загону: Класовод: Гармаш Л. М.

Номер слайду 3

Учні загону: Боровик Ярослав. Кішик Валентин. Кулинич Анна. Кулинич Сергій. Михайленко Богдан. Новіков Анатолій. Потапченко Влад. Приймак Дмитро. Стоян Олександр. Тарануха Аліна. Фіряєв Сергій. Шерстньов Євген. Штукін Олексій

Номер слайду 4

Характеристика учнів загону У загоні відпочиває 14 учнів: 12 хлопчиків і 2 дівчинки. Ці учні дуже активні, люблять приймати участь у різноманітних конкурсах. З ними дуже легко працювати. Кожного разу виконують завдання, яке перед ними поставлене, намагаються якнайкраще його виконати. Проводжу різноманітні ігри для розвитку їх розумової діяльності, робимо театралізовані сценки з різних ситуацій, в яких використовуємо маски тварин, міміку і жести. Культура поведінки у класі задовільна, випадків насильства не виявлено, всі граються один з одним, якщо виникає якась суперечка, стараємось розібратися в ній всі разом і проаналізувати. У класі учні не діляться на окремі групи, всі грають один з одним. Учням подобається проводити час у школі, вони грають, підтримують чистоту класної кімнати, розподілили обов’язки кожного учня. Привчаю учнів уважно вислуховувати думку один одного, виконувати доручення з підтримкою товаришів. Учні слухняні, працюю над їхньою культурою поведінки.   У таборі відпочинку всі учні оздоровлюються не перший раз, тому насамперед ставлю перед собою завдання познайомити всіх дітей табору «Калинка», так як є віковий бар’єр між учнями початкових класів. Дітей потрібно привчити бути рівними у всіх відносинах між собою, бути дружелюбними, поважати один одного.

Номер слайду 5

Мета загону: Бути однією сім’єю, поважати один одного, бути дуже дружними і веселими; формувати уявлення, що життя на землі існує завдяки сонячному теплу і світлу; збагачувати позитивний і негативний вплив людини на природу; закріпити правила поведінки у лісі, парку, вчити пояснювати їх, використовувати набуті знання у повсякденному житті. Удосконалювати вміння і навички праці у природі. Розвивати словесно-логічне мислення, увагу, пам’ять, зв’язне мовлення. Прищеплювати дбайливе ставлення до природничого оточення, любов до процесу праці, розуміння її творчого характеру. Допомогти дітям побачити красу і велич природи її розмаїття. Викликати бажання жити за законами краси. Прищеплювати любов до спорту, розвивати бажання берегти своє здоров’я. 

Номер слайду 6

Капітошка - весела крапелька літнього дощу, вона несе в собі різноколір’я райдуги, енергію сонця і життєву силу води. Наш девіз:“ Ми – веселі капітошки,ми – одна сім’я. Дуже дружні і веселі,радо носим це ім’я.”

Номер слайду 7

Речівка загону “Капітошки”

Номер слайду 8

Пісенька Капітошки Рано утром по траве и по солнечной дорожке, Улыбаясь всем вокруг пробежался Капитошка. Он попрыгал на листе, покачался на ромашке, И помчался "Кто вперёд" с самой маленькой букашкой. Капитошка, Капитошка, Капитошка. Поиграй со мной, прошу, ещё немножко. Разноцветный справа, слева, Капитон У меня в ладошке весело поёт. В каждый красочный цветок Капитошка залезает, Закрывает лепесток, и спокойно засыпает. Если пасмурно с утра, гром гремит в моём окошке, В каждой капельке дождя будет новый Капитошка. Капитошка, Капитошка, Капитошка. Поиграй со мной, прошу, ещё немножко. Разноцветный справа, слева, Капитон У меня в ладошке весело поёт.

Номер слайду 9

Незабутні дні табору. День знайомств

Номер слайду 10

День загадокppt_xxshearppt_x

Номер слайду 11

День театру та музики

Номер слайду 12

День гри та іграшки

Номер слайду 13

День захисту дітей

Номер слайду 14

День природи

Номер слайду 15

День умілих ручок

Номер слайду 16

День патріотів

Номер слайду 17

День індіанців

Номер слайду 18

День розгаданих і нерозгаданих таємниць

Номер слайду 19

День розумників

Номер слайду 20

День олімпійських ігор

Номер слайду 21

День казок

Номер слайду 22

День табору. До нових зустрічей!!!

pptx
Додано
26 березня 2018
Переглядів
2061
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку