Презентація учнів "Антропометричні виміри.Вимірювання росту та маси тіла"

Про матеріал
Презентація учнів до проекту "Чим є людина" на тему" Антропометричні виміри. Вимірювання росту та маси тіла" показує як дітям краще зрозуміти значення понять «здоров’я» і «здоровий спосіб життя». Виконуючи цікаві та креативні завдання, школярі зможуть визначити основні фактори, які впливають на здоров’я людини. Крім того, вони з’ясують, які умови є необхідними для формування правильного способу життя. Спільна робота вчителя і учня над проектом - це чудова нагода стати ближчим один до одного. А проекти допомагають учням глибше засвоїти шкільний курс фізики, сформувати та розвивати в них стійкий інтерес до вивчення цього предмету, розвивають навички самостійної та колективної роботи, вміння шукати та аналізувати одержаний матеріал.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація групи №2 Антропометричні виміри. Вимірювання росту та маси тіла.

Номер слайду 2

Вимірюємо вагу

Номер слайду 3

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Дівчата. Вага. ХлопціВага. Н. Буша65кг. К. Горбенко46 кг А. Шершунович54 кг Д. Бойко56 кг. Л. Лучко48 кг

Номер слайду 4

Вимірюємо зріст

Номер слайду 5

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Дівчата. Зріст. ХлопціЗріст. Н. Буша163 см. К. Горбенко161 см. А. Шершунович154 см Д. Бойко141 см. Л. Лучко164 см

Номер слайду 6

Масово-ростовий індекс{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}ДівчатаІндекс. ХлопціІндекс. Н. Буша 63 К. Горбенко285 61 А. Шершунович350 54 Д. Бойко397 41 Л. Лучко292 64 Кожному сантиметрові зросту має відповідати: 350-400 г у хлопців 373-425 г у дівчаток Недостатня вага: Лучко. Л, Горбенко К., Надмірна вага: Буша. Н,Бойко Д.

Номер слайду 7

Корисні поради

Номер слайду 8

Будьте більш фізично активними

Номер слайду 9

Застосовуйте нові види фізичної активності

Номер слайду 10

Вживайте їжу в малих кількостях

Номер слайду 11

Їжте більше фруктів та овочів. У вас з’явиться почуття ситості без зайвих калорій.

Номер слайду 12

Меньше споживайте жирної їжі- це найбільш калорійні продукти

Номер слайду 13

Введіть в раціон жирну рибу – один раз на тиждень.

Номер слайду 14

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Дякуємо за увагу!Лучко Л . Шершунович А. Буша Н. Бойко Д. Горбенко М.

pptx
Додано
16 липня 2020
Переглядів
1278
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку