Презентація "Урок доброти"

Про матеріал
Поданий матеріал для проведення класним керівником виховних годин. Проведення загальних шкільних заходів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

4 жовтня –Всесвітній день захисту тварин У далекому 1931 році в італійській Флоренції зібралися на міжнародний конгрес захисники природи та їхні прихильники, які і прийняли рішення започаткувати відзначення 4 жовтня Всесвітнього дня захисту тварин. Ця ідея сподобалася всім, і підтвердженням тому є той факт, що в 2008 роців 66 країнах у цей день пройшли різноманітні акції та заходи, присвячені тваринам.

Номер слайду 3

В Україні цей день відзначається приблизно з 2000 року. Всесвітній День захисту тварин покликаний об’єднати зусилля людей у збереженні тваринного світу нашої планети та захистити права домашніх та безпритульних тварин.

Номер слайду 4

Всесвітній день захисту тварин - це свято, покликаний допомогти братам нашим меншим знайти і відстояти своє право на захист. Справа стосується не тільки диких звірів, а й домашніх вихованців. Адже відомо величезна безліч випадків, коли кішки або собаки піддавалися насильству з боку господарів або виявлялися просто викинутими на вулицю.

Номер слайду 5

На тваринах проводять тестування косметичних засобів.

Номер слайду 6

З тварин шиють хутра

Номер слайду 7

Птахів вбивають викинуті вами жуйки!

Номер слайду 8

Розумній цивілізованій людині має бути дуже соромно викидати тварин на вулицю. Це далеко не та поведінка, якою слід відповідати на доброту і відданість.

Номер слайду 9

Ні для кого не секрет, що собаку називають другом людини. Це не марно. Ці тварини настільки прив'язуються до людини, що серед людей важко знайти друга відданіше, ніж вони. Відомо багато випадків, коли після смерті або раптового від'їзду господаря пес місяцями чекав його в одному і тому ж місці. Чим же вони можуть завинити, заслужити зраду?

Номер слайду 10

Вони віддають нам свою любов

Номер слайду 11

Не ображайте тварин, бо вони також плачуть

Номер слайду 12

Доки людина відчуває біль – вона жива. Доки людина відчуває чужий біль – вона людина.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Таким чином, Всесвітній день захисту тварин – це дуже важливе свято, що грає відповідальну роль у формуванні особистості. Адже доброта – це зовсім не складно!

Номер слайду 15

Дякуємо за увагу!!!

pptx
Додано
5 січня 2023
Переглядів
2409
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку