презентація волонтерського руху "Палкі серця"

Про матеріал
В школі волонтерський рух - одна з найефективніших форм роботи з різними категоріями населення. Члени волонтерського загону для багатьох стали не просто надійними помічниками, а й світлим промінцем у житті. волонтерський загон "Палкі серця" старанно виконує свої доручення та обов’язки, постійно бере активну участь у волонтерських акціях, веде пропаганду здорового способу життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мар’ївська загальноосвітня школаІ-ІІІ ступенів. Баштанського району, Миколаївської області

Номер слайду 2

ЗВІТ-ПРЕЗЕНТАЦІЯВОЛОНТЕРСЬКОГО ЗАГОНУ«ПАЛКІ СЕРЦЯ»

Номер слайду 3

Волонтер – це людина дії. Непосида з гарячим серцем. Волонтерство – це поклик душі. Під таким гаслом працює волонтерський загін «Палкі серця». Члени волонтерського загону для багатьох односельців стали не просто надійними помічниками, а й світлим промінцему житті. В школі волонтерський рух – одна знайефективніших форм роботи з різнимикатегоріями населення. Він є невичерпним джереломнабуття громадянської освіти. Дає людині можливість реалізувати себе у служінні суспільству.

Номер слайду 4

Ковтун Олександр Вікторович – директор школи. За фахом учитель фізики та математики. Спеціаліст вищої категорії, старший вчитель. Координатор волонтерського руху в школі. Герасимчук Любов Миколаївна, - педагог-організатор, за фахом учитель музики. Керівник волонтерського загону школи. Грушина Вікторія Сергіївна – учениця 10-го класу. Голова волонтерського загону школи. Активна учасниця класних та загальношкільних заходів. НАСТАВНИКИ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Номер слайду 5

Волонтерський загін «Палкі серця»Ми із Мар’ївки. Всім привіт. Дружно рік за роком. Ми планетою ідемо. Волонтерським кроком

Номер слайду 6

Грушина В. Морозова А. Бахов Д. Симонян М. Леонова Т. Бернада А. Ней А.

Номер слайду 7

Наша емблема" Не можеш - допоможем,не хочеш - заставим,команду ганьбити не станем"Наш девіз: Бути волонтером це -Відповідальність за своє рішення та вчинки. Оптимістичний погляд на життя. Любов та співчуття до скривджених долею. Охорона прав дитини. Надія на перемогу. Талант бути потрібним людям. Енергійний спосіб життя. Радість спілкування! 

Номер слайду 8

Зміст роботи. Шкільна дитяча організація «Палкі серця». Основні положення. Піклування про людей похилого віку. Спільні сільські громадські заходи. Наші односельці – учасники АТО.6. Проведення благодійного ярмарку.7. Упорядкування та благоустрій школи.8. Робота з батьківською громадкістю.9. Наші нагороди.10. Плани на майбутнє.

Номер слайду 9

Формування гуманного ставлення учнівської молоді до громадян похилого віку ; встановлення постійного шефства над пристарілими мешканцями села; проведення благодійних акцій, а також формування таких людських якостей , як доброта , любов до людей , вміння слухати, розуміння потреб самотньої людини , здатність до співчуття, терпіння , порядність, толерантність, відповідальність, комунікабельність, творчий підхід до роботи , обізнаність в різних сферах життя та вміння розповідати. Мета Волонтерського загону:

Номер слайду 10

Права та обов'язки волонтерів. Члени волонтерського загону мають права:- обирати та бути обраним командиром загону;- брати участь в роботі загону;- висвітлювати діяльність волонтерського загону;- вносити пропозиції до планування роботи загону. Члени волонтерського загону мають обов'язки:- дотримуватись законів загону;- старанно виконувати свої доручення та обов'язки;- постійно брати активну участь у волонтерських акціях;- вести пропаганду здорового способу життя.

Номер слайду 11

СУЗІР’Я«ПАЛКІ СЕРЦЯ»Піклування про людей похилого віку. Організація шефської допомоги ветеранам Проведення акцій милосердя, благодійних ярмарок. Покращення благоустрою школи. Допомога воїнам АТО Робота з батьківською громадкістю

Номер слайду 12

ПІКЛУВАННЯ ПРО ЛЮДЕЙПОХИЛОГО ВІКУБагато добрих справвже зроблено волонтерами. Вони вчаться бути уважними, доброзичливими, тактовними, толерантними до тих, хто є навколо нас. Завдяки волонтерству міцнішим стаєзв’язок поколінь. У людей старшого покоління волонтеривчаться життєвої мудрості і стійкості,любові до батьківщини

Номер слайду 13

Волонтери вітають жительку нашого села Кірток Валентину Василівну, яка є автором книги «Мій рідний край, домівка мила»На презентації даної книги

Номер слайду 14

Волонтери співпрацюють з соціальним працівником Мар’ївськоїсільської ради Резніченко Г. А. та місцевою радою ветеранів

Номер слайду 15

ЗУСТРІЧ З ВЕТЕРАНАМИ ВІЙНИВЕТЕРАН ЖИВЕ ПОРУЧ

Номер слайду 16

СПІЛЬНІ СІЛЬСЬКІ ГРОМАДСЬКІ ЗАХОДИ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

Номер слайду 17

Наші односельці – учасники АТОМільйони людей вірять, що небо нашої України-матеріБуде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм Довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! І ми, підростаюче покоління, вчимося любові,мужності, відданості, патріотизму до своєї Батьківщини – України. Сьогодні у кожній хаті України віддають шану і повагу воїнам – захисникам. Це вони бережуть наш мир і спокій.

Номер слайду 18

Зустріч активу школи із випускниками Школи – учасниками АТО

Номер слайду 19

ПРОВЕДЕННЯ БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ ДЛЯ ДОПОМОГИ ВИПУСКНИКАМ ШКОЛИ – УЧАСНИКАМ АТО

Номер слайду 20

ВШАНУВАННЯ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Номер слайду 21

Упорядкування територій

Номер слайду 22

ВИСАДЖЕННЯ ВОЛОНТЕРАМИ ТРОЯНД НА ШКІЛЬНОМУ КВІТНИКУ

Номер слайду 23

УЧАСТЬ У РАЙОННОМУ КОНКУРСІВЕЛИКОДНЯ ПИСАНКА

Номер слайду 24

У школі відкрито музейну кімнату нашого видатного земляка – першого. Радянського рекордсмену світуз плавання Семена Петровича Бойченка

Номер слайду 25

Робота з батьківською громадкістю над виконанням спільни проектів (створення дитячого ігрового майданчика «У колі друзів»)

Номер слайду 26

Наші нагороди

Номер слайду 27

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

Номер слайду 28

Наші Плани на майбутнєЗайматися розробкою нових проектів та подальша реалізація існуючих проектів задля доброї справи. Дізнаватися про нові форми та методи волонтерської діяльності в Україні;Співпрацювати з державними та громадськими організаціями та установами в галузі соціальної роботи;Вивчати та використовувати цінний міжнародний і вітчизняний досвід з питань волонтерського руху.

pptx
Додано
28 січня 2020
Переглядів
1739
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку