Притча Мудрець і освітянин

Про матеріал
Притча «Мудрець і освітянин» Один мудрець якось вів монолог про отримання задоволення від виконання завдання Едкемп. Під час розповіді до нього звернувся один з присутніх освітян: – Хіба задоволення можна отримувати, займаючись будь-якою справою? Я – вчитель, але задоволення від однієї справи не отримую. Ми Освітяни у нас багато справ Мудрець не відповів, а просто запропонував влаштувати спільну пробіжку до Марафону Едкемп2020. Вони вийшли на вулицю і почали бігти. Учитель одразу запитав: – Яка наша мета, куди біжимо? – Просто вперед по дрожці Едкемпу, і завдань у нас багато кожного дня – Як можна бігти без мети? Може, хоча б, уточнимо час пробіжки або швидкість бігу? Або будемо бігти наввипередки? – Якщо ти хочеш бігти швидше і з метою
Перегляд файлу

Притча «Мудрець і освітянин»

Один мудрець якось вів монолог про отримання задоволення від виконання завдання Едкемп. Під час розповіді до нього звернувся один з присутніх освітян:

– Хіба задоволення можна отримувати, займаючись будь-якою справою? Я – вчитель, але задоволення від однієї справи не отримую. Ми Освітяни у нас багато справ

Мудрець не відповів, а просто запропонував влаштувати спільну пробіжку до Марафону Едкемп2020. Вони вийшли на вулицю і почали бігти. Учитель одразу запитав:

– Яка наша мета, куди біжимо?

– Просто вперед по дрожці Едкемпу, і завдань у нас багато кожного дня

– Як можна бігти без мети? Може, хоча б, уточнимо час пробіжки або швидкість бігу? Або будемо бігти наввипередки?

– Якщо ти хочеш бігти швидше і з метою, ось тобі завдання структура марафону, щоденник, Розклад марафону ,шосе успішності сторінка додаткових кілолітрів, пробіг соціальними мережами,….:

–І це все?.

Тоді мудрець запропонував зайти в Зум там будуть зустрічі тренерами С Ройз……..

Вчитель  зрозумів суть і розсміявся.

А мудрець  сказав ще буде Сторінка здоров”я:

Радість полягає в самій дії, а не в результаті або придуманих для неї сенсах(Ми вчителі звикли працювати!Головне участь ,а не перемога)

doc
Додано
28 грудня 2020
Переглядів
382
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку