Проект "Галактика 6-А класу та все найцікавіше про нас"

Про матеріал
Як саме під час вивчення варіативного курсу СТЕМ у 6-му класі у темі "Уміння працювати у команді  як навичка ХХІ століття" для створення проекту"Галактика 6-А класу та все найцікавіше про нас" створити командну роботу з анкетуванням, яке буде актуальним для сучасного підлітка?
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проект «Галактика 6-А класу і все найцікавіше про нас»ЗАВДАННЯ

Номер слайду 2

ІНТЕРВ’ЮЄРИЗАВДАННЯ №1: «АНКЕТУВАННЯ»Провести анкетування однокласників за одним з актуальних питань, які хвилюватимуть сучасних підлітків. Обрати із запропонованого переліку питань одне, узгодивши його вибір з однокласниками (щоб питання не повторювалися). Можна скласти своє власне запитання для опитування.

Номер слайду 3

Перелік можливих питань для анкетування. Яку з цих моральних цінностей ти б поставив на перше місце:1) Гідність;2) Доброта;3) Любов;4) Працьовитість;5) Повага.……2. Який із запропонованих видів відпочинку ти б обрав в першу чергу: Комп’ютерні ігри;Подорож;Прогулянка з друзями;Перегляд Тік-Току;Спати до 12 години дня.…….

Номер слайду 4

3. З яки із перелічених персонажів супергероїв ти міг би себе ассоціювати: ( спайдермен …)4. Який з цих мультфільмів ти б обрав для перегляду: (…)5. Найважливіша, на твою думку, риса характеру для найкращого друга: (…)6. Обери кольор, який тобі подпбається найбільше: (…)7. Яка домашня тварина є твоєю улюбленою зараз: (…)8. Твоя улюблена квітка: (…)9. Обери з перелічених свій улюблений фрукт: (…)10. Обери з перелічених свій улюблений овоч: (…)11. Який стан погоди тобі найблищий: (дощова, сніжна, вітряна, сонячна, спекотна …)12. До якої із запропонованих країн ти б хотів поїхати відпочивати влітку: (…)13. До якої із запропонованих країн ти б хотів поїхати відпочивати взимку: (…)14. До якого із запропонованих міст України ти бажаєш поїхати в першу чергу після Перемрги: (…)15. На узбережжі якої річки України ти б хотів відпочити: (…)ЦЕ ЛИШЕ НЕВЕЛИКИЙ ПЕРЕЛІК МОЖЛИВИХ ПИТАНЬ ДЛЯ АНКЕТУВАННЯ. СТВОРЮЙТЕ СВОЇ, АБО ОНОВЛЮЙТЕ ЦІ. БАЖАЮ УСПІХУ!!!

Номер слайду 5

Приклад питання для опитування:

Номер слайду 6

Як зробити опитування однокласників?ОБРАВШИ ПИТАННЯ та САМОСТІЙНО склавши до нього варіанти відповідей на вибір , створюєш опитування в групі класу у Вайбері або на інших ресурсах (наприклад: Гугл. Форми)

Номер слайду 7

Номер слайду 8

- Після публікації в групі класу, пропонуєте своїм однокласникам пройти опитування, вказуючи терміни. - По закінченню термінів анкетування, починаєте обробляти отриману інформацію, виконуючи наступні завданння. - Всі завдання опрацьовуєте та фіксуєте у власній презентації (кожний слайд – це окреме завдання)

Номер слайду 9

АНАЛІТИКИЗАВДАННЯ № 2: «Проаналізувати резуьтати опитування»

Номер слайду 10

ВІЗУАЛІЗАТОРИЗАВДАННЯ №3: «Побудувати стовпчикову діаграму за показниками таблиці»

Номер слайду 11

ДИЗАЙНЕРИЗАВДАННЯ №4: «Побудуйте візуальне сприйняття 6-А класу з вашого питання»

Номер слайду 12

ПІДСУМОКІмовірніше, що під час виконання завдань в команді, у тебе могли виникнути певні непорозуміння з твоїми однокласниками ( або під час вибору питання: адже, ймовірно, комусь захотілося провести опитування з того ж питання, що й ти; а можливо, що хтось не поспішав відповідати, тим самим затримуючи вчасність виконання твоєї роботи). Саме тому, я пропоную виконати наступне завдання:

Номер слайду 13

ІНЖЕНЕРИ

pptx
Додано
30 грудня 2023
Переглядів
125
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку