РН № 1.3. Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них. Контрольне заняття № 1.

Про матеріал
РН № 1.3. Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них. Контрольне заняття № 1.
Перегляд файлу

РН № 1.3. Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування  напівфабрикатів з них.

Контрольне заняття № 1.

  1. Скільки згідно з нормами, дорослим людям рекомендується споживати в середньому овочів і фруктів на рік.

А. 243 кг

Б. 234 кг

В. 342 кг

  1. Вищу енергетичну цінність, ніж овочі, має переважна більшість фруктів завдяки вмісту в них…..

А. крохмалю і вітамінів

Б. цукрів і крохмалю

В. білків, жирів, цукрів

  1. На скільки категорій за харчовою цінністю поділяють гриби..

А. 3

Б. 4

В. 6

Г. 5

  1. Скільки води в середньому містять свіжі гриби…

А. 80 %

Б. 90 %

В. 60 %

Г. 70 %

  1. Скільки мінеральних речовин міститься в винограді….

А.– 0,3-0,5%

Б. – 0,4-0,5%

В. – 0,3-0,6%

Г. – 0,2-0,4%

  1. Коренеплоди це - …….(дати визначення)…..
  2. За якою технологічною схемою обробляють капусту (намалюйте технологічну схему) …..
  3. Назвіть умови зберігання цибулі обчищеної..
  4. Чи відрізняються періоди збереження солоних, розморожених, зрізаних, варених або консервованих грибів?

Так/Ні

  1.  Чому сира очищена картопля при зберіганні на повітрі дуже швидко темніє.
  2.  Система НАССР це -………………
  3.  З яких принципів складається система НАССР…
  4.  Дайте пояснення КТК……
docx
Додано
19 березня
Переглядів
94
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку