Сценарій до Дня святого Валентина

Про матеріал
День Святого Валентина. Це – день закоханих. Це свято прийшло до нас досить недавно, але дуже гармонійно вписалося в наш сучасний календар свят і набуло великої популярності. І не дивно, бо кохання – це одне з найважливіших почуттів у нашому житті, дехто, навіть, вважає його подарунком від Бога. Ніхто не в змозі пояснити, що ж це таке. Це велика загадка життя. Люди кохали один одного завжди. Ось і ми сьогодні вітаємо вас на святі кохання.
Перегляд файлу

День Святого Валентина. Це – день закоханих. Це свято прийшло до нас досить недавно, але дуже гармонійно вписалося в наш сучасний календар свят і набуло великої популярності. І не дивно, бо кохання – це одне з найважливіших почуттів у нашому житті, дехто, навіть, вважає його подарунком від Бога. Ніхто не в змозі пояснити, що ж це таке. Це велика загадка життя. Люди кохали один одного завжди. Ось і ми сьогодні вітаємо вас на святі кохання.

Запрошуємо до зали представників сильної статі, учнів 11 класу, які зголосилися сьогодні прийняти участь у наших незвичайних змаганнях. Це – ____________. Підтримаємо їх оплесками!

А поки учасники готуються до першого конкурсу ми представляємо наше компетентне журі.

Наш захід сьогодні досить незвичайний. Пропонуємо вам привідкрити завісу і зазирнути в майбутнє наших конкурсантів. Але, поки що, вони випускники і давайте перевіримо, чи не даремно промайнули шкільні роки.

І перший наш конкурс літературний, називається «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я». Суть цього конкурсу полягає в тому, що ви повинні об’єднати імена в пари, відомі своїм коханням усьому світові (Грає повільна мелодія)
1) Адам – Єва
2) Цезар – Клеопатра
3) Ромео – Джульєта
4) Наполеон – Жозефіна
5) Гамлет – Офелія
6) Герда – Кай
7) Рет Батлер – Скарлетт О’Хара
8) Ассоль – Грей
9) Петрарка – Офелія
10) Тетяна – Онєгін
11) Наталка – Петро

12) Дульсінея - Дон Кіхот
13) Маргарита – Майстер

14) Людмила - Руслан

15) Тристан - Ізольда

16) Едмон Дантес - Мерседес

Оголошення балів

І ось позаду шкільні роки, як уві сні промайнув випускний бал, збулися їхні мрії і вони отримали вищу освіту і кожен має улюблену роботу, за яку отримують гідну заробітну плату. Пора вилітати із батьківського гнізда. І кожний вирішив купити собі житло, і купили вони по квартирі у новобудові. Але квартири не нумеровані. Прошу конкурсантів вибрати букву (В, Т, Р).

Але ж настає момент, коли потрібно створювати сім'ю. Виявляється, чоловіки, менш перебірливі у виборі, ніж жінки. Для чоловіків вирішальним фактором у виборі жінки є зовнішність, причому вони не довго розмірковують із цього приводу: чоловікові для прийняття рішення, вродлива жінка чи ні, потрібно усього …7 секунд. Ось чому вони так часто закохуються з першого погляду.

Жінки більш перебірливі й вимогливі. Після знайомства з чоловіком вони розмірковують, який із нього буде супутник життя і батько. Тому часто відкидають залицяння вродливих донжуанів без копійки у кишені, віддаючи перевагу претендентам старшим і серйозним, навіть якщо вони явно програють першим у зовнішній привабливості.

Запрошуються представниці чарівної статі. Як часто дівчата чекають принца на білому коні, або якийсь неіснуючий ідеал, а кохання поряд за партою, чи в сусідньому класі. А хлопці хочуть зустрічатися тільки з супермоделями і наче сліпі не помічають поруч чарівних дівчат. Хто ще не знайшов своє кохання, озирніться навколо – можливо воно поряд!

А зараз перевіримо, чи б'ються серця наших учасників в унісон. Оголошується конкурс №2 «Знайди свою половинку». Суть його проста. Потрібно підібрати дві половинки одного серця так, щоб вони ідеально підійшли один одному. Та пара, яка найшвидше знайде такі половинки серед безлічі інших, і буде переможцем цього конкурсу.

Оголошення балів

І стали вони жити-поживати і добра наживати. І наступний наш конкурс «Погода в домі – найголовніше». Конкурсанти повинні якнайшвидше і якнайбільше написати, що може знаходитися в домі, але тільки на ту букву, під якою їхня квартира.

Оголошення балів

Ну, що фантазуємо далі? Так трапилося, що і не в казці сказати, і не пером описати. І домовилися наші парубки відсвяткувати День святого Валентина разом – поїхати на зимову рибалку.

Конкурс для хлопців «Рибалка».

А їхні прекрасні половинки тим часом чекають їх вдома і мають виготовити із запропонованих матеріалів подарунок «Валентинку». Адже особливо цінуються послання виготовлені своїми руками і підписані словами, що линуть від серця.

Оголошення балів

І ось після рибалки представники сильної статі трошки прихворіли і дівчатам пропонується їх полікувати. Конкурс «Мумія» (Дівчата обмотують хлопців рулоном туалетного паперу – хто швидше, той переміг).

Оголошення балів

Але сім'я вважається неповною, якщо в ній немає дітей. Хлопці, скажіть ви любите дітей? А доглядати за ними? А от ми, жінки, і любимо, і дбаємо про них: перевдягнути, нагодувати, спати вкласти – це все ми… Можливо ви здогадалися що вам потрібно зробити? І тому наступний наш конкурс називається «Агуша».

Хлопці, ваше завдання за 90 секунд одягнути на «дітей» підгузок, і обов’язково вдягнути повзунки.

Оголошення балів

А коли сім’я - повна чаша, всі молоді і здорові, то чому ж не потанцювати.

І останній наш конкурс «Танцюй, поки молодий» (конкурсанти танцюють танці в залежності від букви, яку вони вибрали: вальс, танго, рок-н-рол).

Оголошення балів

Закінчується наше свято, але воно триватиме у ваших серцях. Ми хочемо, щоб сьогодні прозвучало не одне зізнання в коханні. Нехай ваша душа завжди буде зігріта чиєюсь любов’ю, теплом і ласкою.

Зігрійте і ви когось любов’ю, турботою, адже кохання не просто почуття — це сенс нашого життя. Нехай любов і краса супроводжують його.

Живіть! Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, один до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею. Зі святом вас! До нових зустрічей!


 

docx
Додано
17 січня 2019
Переглядів
1671
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку