Сценарій свята останнього дзвоника

Про матеріал
Даний сценарій стане у нагоді класним керівникам, педагогам-організаторам, ЗДВР у підготовці до свята Останнього дзвоника
Перегляд файлу

Сценарій свята Останнього дзвоника

в Олександрівській ЗШ І-ІІІ ступенів №1

КЗ «Олександрівське НВО №1»

Звучать фанфари. Виходять ведучі, адміністрація школи, ведучі.

1 вед. Увага! Увага! Слухайте всі!

            У цю травневу світлу днину

            Школа зібрала усю родину.

2 вед. Гляньте навколо: як квітів багато!

            Розпочинаєм прощальне свято.

1 вед. Останній дзвоник! Ця чудова традиція, тепле шкільне родинне свято не може бути замінене нічим. З надією вдивляємося в нашу юнь і молодь, що невдовзі стане  поряд з батьками на шлях державотворення. Відроджена, суверенна Україна чекає на вас, любі друзі!

2 вед. Тож зустрічайте майбутнє нашої неньки – України – випускників  2018 року  Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

          Під музику на урочисту лінійку виходять випускники.

1 вед. Шановні друзі! Для урочистого відкриття свята слово надається директору комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне обєднання №1» Людмилі Іванівні Литвин.

Виступ директора. (Директор представляє гостей, вітає ветеранів педагогічної ниви)

Директор: Урочиста лінійка з нагоди закінчення навчального року та Свята Останнього дзвоника в Олександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №1» оголошується відкритою. Право підняти державний прапор України надається кращим учням школи ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Звучить Державний Гімн України. Піднімають прапор. Виступ директора школи. Виступ гостей. Нагородження.

1 вед. Шкільне життя зіткано із різних миттєвостей: радісних і сумних, серйозних і веселих, а іноді, і безтурботних.

2 вед. Із миттєвостей щастя, які ви відчували, коли вперше отримали 12 балів, завоювали першу спортивну нагороду, зіграли свою  першу роль на шкільній сцені.

1 вед. Із таких прекрасних миттєвостей будуть зіткані ваші спогади про школу. Тож пригадайте свої шкільні роки: сходинка за сходинкою, від маленького першокласника до випускника.

2 вед. Тож вам слово, випускники!

Під мелодію виходять випускники.

Слова випускників.

  1. Час летить невблаганно і змінює все довкола. Але всім неодмінно світитиме далеким вогником, оповитим солодким спогадом про дитинство і юність, наша рідна школа. Шкільні роки – це справді найкраща пора життя людини. Але все має свій початок і своє  закінчення.
  2. Нажаль, спливає і наша шкільна юність. Ми розуміємо, що нічого вже не змінити і не повернути. І з дитинством доведеться розпрощатися назавжди. Але нам дійсно є що згадати: школа дала нам не тільки знання, за ці роки ми стали спортсменами, акторами, дослідниками, тут ми навчилися спілкуватися, підтримувати один одного. Тут ми залишаємо після себе добрі спогади про перші перемоги та поразки, про дружбу та перше шкільне кохання.
  3. Коли тобі тільки 17, уже можна сміливо сказати – 11 років школа була твоїм життям. А в світ знань тебе вели за руку турботливі учителі. Ці миттєвості відкриття нового, незвіданого світу залишаться з нами назавжди. Учителі, строгі і ласкаві, терплячі і мудрі наставники, оберігали наше дитинство. Вони несли нам не тільки дар знань, а й дарували сердечний світ доброти, визначали високий шлях до серця і розуму.
  4. Ми будемо дбайливо зберігати  спогади про ваші уроки справедливості, чесності, толерантності і назавжди запам’ятаємо мелодію останнього дзвінка: трепетну, зворушливу, бентежну. Разом із цією мелодією на шкільному подвір’ї  та у цих рідних шкільних стінах залишається наше дитинство, яке ви будете оберігати. Сьогодні всю нашу любов та прихильність ми адресуємо вам, наші дорогі вчителі! І як символ вдячності, любові й шани ми даруємо вам ці квіти!

 (Звучить мелодія. Під мелодію учні вручають квіти вчителям)

1 вед. Ось і настала ця урочиста, водночас радісна і сумна мить: сьогодні мелодія шкільного дзвінка прозвучить останній раз для наших випускників.

2 вед. Новий день уже горить світанком,

           В путь-дорогу уже кличе вас.

           Обіймає музика прощальна

           Випускний одинадцятий клас.

1 вед.  Право дати останній дзвінок 2017-2018 навчального року надається учню 11 класу…………………………………………………………………..

та учениці 1 класу………………………………………………………………

Звучить останній дзвінок навчального року

Директор: Урочиста лінійка, присвячена святу Останнього дзвоника, оголошується закритою.

                               Звучить Державний Гімн України

1 вед. Дорогі випускники! Пройде час, пролетять роки, але шкільне життя залишиться незабутнім спогадом у ваших серцях, у памяті вчителів, у незабутніх мріях ваших однокласників.

2 вед. Нехай кружляє танець, не замовкає сміх.

           Школа проводжає своїх випускників.

(Випускники танцюють танець)

2 вед. Нехай майбутнє кольоровим буде,

           Таким, як кульки, що тримаєте в руках.

           А ниточку, що з’єднує з минулим,

           Ви відпустіть, нехай летить в небесну височінь, неначе птах.

  Під мелодію 11-класники випускають кульки і заходять до школи.

                       Вчителі фізкультури розводять усіх учнів

 

 

 

 

docx
Додано
9 травня 2019
Переглядів
612
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку