Сценарій вечора зустрічі з випускниками

Про матеріал
Добрий вечір, дорогі вчителі, випускники різних поколінь! Щороку школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Давайте повернемося у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Гордиться наша школа своїми випускниками. Роки летять, але наша школа не старіє і пам’ятає всіх своїх випускників.
Перегляд файлу

Сценарій вечора зустрічі з випускниками

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні!

                 Добрий вечір, дорогі вчителі, випускники різних поколінь! Щороку школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Давайте повернемося у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

       Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Гордиться наша школа своїми випускниками. Роки летять, але наша школа не старіє і пам’ятає всіх своїх випускників.

          Дякуємо, що ви не забуваєте свою школу і прийшли сюди, щоб зустрітися з шкільними друзями і вчителями!

     Вітаємо наших учителів. Низький уклін ветеранам педагогічної праці, які присутні на сьогоднішньому вечорі.

       Та, на жаль, не змогли сьогодні прийти ті, хто вирушив у дорогу, з якої немає вороття, залишивши по собі тихий смуток непоправної втрати, світлі спогади у наших серцях.

    2022 рік.. саме він, змінив нас усіх, змінив нашу Україну, змінив ставлення інших країн світу до нас українців. В Україну прийшла повномасштабна війна….

 

   Тримайся моя рідна Україно

Хоч зболена, хоч зранена – живи

Ми віримо піднімешся з руїни!

Якщо ми з Богом, що нам вороги?

 

     Сьогодні ми в скорботі і з великою вдячністю згадуємо Героїв війни котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Вони стали символом боротьби , за нашу з вами свободу й оновлення країни заплатили  страшну ціну: своє життя.  І більшість з них-молоді, сильні. Ті, хто лише починав жити…

 Україна у справжній скорботі…

 

 Вшануємо пам'ять про дорогих серцю людей хвилиною мовчання.

(Хвилина мовчання)

       Коли світять зорі – шлях стає світлішим, коли є міцні дуби, що тримають небо,- молодим пагінцям рости  простіше, коли поруч відчуваєш дружнє плече – ідеш впевненіше.

  Коли є мудрі вчителі та директор – вчитися легше, адже є на кого рівнятися, є на кого покластися.

      До слова запрошуємо директора школи  Когута Геннадія Йосиповича

                                                         Патріотична пісня

       Дуже приємно бачити у залі випускників різних поколінь, адже усіх нас поєднала у велику сім’ю рідна школа. Ми пишаємося багатьма випускниками школи, їхні імена занесені в історію  школи.

      Але серед присутніх є ті, кого ми хочемо представити першими, ті, що відзначають 30-річний ювілей – випускники 1993 року!   Класний керівник  Кузьмак Марія Іванівна Перші вчителі: Козловська Стефа Василівна, Захарчук Євгенія Василівна, Сасик Наталія Олексіївна.

Фото презентація

     Шановні випускники 1993 року, час пролетів і змінив усе, що вас оточувало. По-різному склалося життя кожного із вас. Ми знаємо, що ви, як ніхто, пізнали справжні цінності життя. Тож поділиться з нами спогадами про своє минуле життєвою мудрістю.

       Дякуємо вам, просимо зайняти свої місця. До вашої уваги музичне вітання.

 

   Пісня……………………………………………………………………………………. 

     Випускники 1998 завжди згуртовані, ініціативні. Саме вони були активними учасниками худ. самодіяльності, були попереду у навчанні і праці. І все це під керівництвом мудрих класних керівників Шевчук Віри Тарасівни, та Гоголевської Катерини Василівни , а також перших вчителів Прокопів Марії Іванівни, Карпінець Надії Володимирівни, Максим Євгенії Петрівни, Яремчук Юлії Іванівни, Залеської Анастасії Климентівни

Фото презентація

      Шановні випускники, пропонуємо вам трішки поспілкуватися, пригадати шкільні роки . Тож запрошуємо вас до слова.

  Ми щиро дякуємо вам. Просимо зайняти свої місця. А щоб краще поринути в спогади шкільного життя вашій увазі сценка.

Сценка

       Час летить невблаганно.  Дуже добре пам’ятають рідну школу і клас учні які 20 років тому закінчили  школу. Класними  керівниками були: Мись Ігор Іванович, Стець Марія Петрівна. Перші вчителі Німців Орися Іванівна, Радецька Галина Василівна.

 

Фотопрезентація                            

       Скільки б не пройшло років, а учні для своїх вчителів назавжди залишаються юними , допитливими,довірливими, сповненими мрій і сподівань дітьми. Ми знаємо те, що ви стали хорошими людьми.

      Тож запрошуємо на сцену випускників 2003 року.

 

Дякуємо вам за спілкування, за корисні поради. Нехай ця  пісенька подарує вам радість.

Пісня………………………………………………………………………………….

       15 років назад під цю забуту мелодію на своєму випускному вечорі танцювали шкільний вальс молоді, завзяті, енергійні і трішки стривожені, через прощання з рідною школою, хлопці та дівчата. Вони були всі дуже різні і цим цікаві. А згуртували їх класні керівники  Мигаль Марія Михайлівна, Гузьо Людмила Йосипівна та перші вчителі Федорко Надія Федорівна та Богдан Галина Тимофіївна.

Фотопрезентація

      Випускники 2008 року запрошуємо вас до спогадів.

      Дякуємо вам за прекрасні хвилини спілкування. Займіть, будь ласка, свої місця. Шановні присутні в дарунок від нас прийміть цю сценку

Сценка

       Юність... Це справді найкраща пора життя людини і проходить вона в школі. Юність захоплює дружбою, мріями, першим коханням. Але...  Все має свій початок і кінець . Закінчується і шкільна юність .

        Гадаю, що ці спогади повернули на шкільний поріг випускників 2013   року і їх класних керівників Костевич Віру Іванівну, Вагіля Михайла Семеновича та перших вчителів Яворську Терезу Петрівну та Стецькович Оксану Василівну.

Фотопрезентація

То ж запрошуємо  11 клас  2013 року  на сцену. Просимо вас поділитися  своїми  спогадами: 

Дякуємо вам за спілкування Займіть, будь ласка, свої місця.  В дарунок від нас прийміть пісню

Пісня

       Звертаємо наші погляди сьогодні до випускників 2018 року, які закінчили школу 5 років тому. Класний керівники Вільчинська Оксана Євгенівна та Дец Ірина Володимирівна , перші вчителі Коцур Оксана Орестівна і Карпінець Надія Володимирівна

Фотопрезентація 

     Сьогодні до нас злетілися зірочки п’ятирічної витримки. П’ять зірок…Це справді щось найкраще…

      А ніхто й не сумнівається! У них все «без обману» якщо хлопці - то найсильніші, якщо дівчата – то найкрасивіші.  Ну якщо вони всі такі круті, то може ми поступимося їм місцем на цій сцені?

 Із задоволенням запрошуємо піднятися випускників 2018 року.  

Ми щиро дякуємо вам. Просимо зайняти свої місця.

                  Для вас в подарунок сценка від учнів 11 класу «Тривожний рюкзак» 

          Ритм сучасного життя  настільки напружений, а темп настільки швидкий, ці роки пролітають метеорами. Як часто ви обіцяєте собі, що ось завтра зателефонуєте друзям – однокласникам, а чи й отак неждано звалитеся у гості, щоб згадати минуле і потішити душу.

      Але за порогом дня сьогоднішнього клопоти вже підточують ваші плани. І «завтра» їхньою золотою  магією перетворюється на «післязавтра», а «післязавтра» - на «потім». І лише перший суботній вечір останнього місяця зими має силу протистояти злим чарам. Бо сьогодні ми нарешті зустрічаємося : І як це чудово, що ми зібралися разом.

 

  Ну і звичайно як без наших наймолодших випускників школи, які тільки но стали студентами, здали першу сесію, але думаю їм є що пригадати на цьому вечорі разом з класними керівниками Мигалем Андрієм Володимировичем і Бабичем Сергієм Михайловичем та першими вчителями Коцур Оксаною Орестівною та Карпінець Надією Володимирівною.

 Фотопрезентація

 

  Наймолодші випускники нашої школи підходьте до нас та діліться спогадами про школу.

     Щиро дякуємо вам друзі, займайте свої місця. Для вас звучить пісня.

                                                                  Пісня

 

Дорогі наші випускники, вчителі, ми разом з вами побували в країні дитинства з вашими спогадами, привітаннями, з нашими веселими піснями та сценками.

           Шановні випускники!

           Добра і радості бажаєм,

           Здоров’я вам на всі літа.

           Хай сонце весело сіяє,

           Хай Україна процвітає.

             Хай щастя панує у вашому домі,

             Хай успіх крокує із вами завжди.

            Та Матінка Божа вас міцно боронить

            Від зла та недуги, від горя й біди.

            Тож дай вам, Боже, у мирі жити,

             Щоб завжди руки мали ремесло,

             Щоб працювали в нашій Україні,

             Щоб легко і щасливо вам було!!!

 

 Ми усі щиро дякуємо і вклоняємось до Землі нашим захисникам. Завдяки їм ми сьогодні мали можливість ,під мирним небом Турківщини, зустрітись  і поринути у спогади.

 

 Ми майбутнє України, нам жити на цій Землі.

 

  Українському народу не потрібно співчуття-потрібні патріоти. Потрібні ми.

 

 І ми готові бути гідними громадянами нашої України. Прикладемо усіх сил,щоб Україна ніколи не стояла на колінах.

Слава Україні! Героям Слава! 

Вед 2.Вас чекають відчинені двері ваших вчителів і довгі     розмови в колі своїх однокласників. Сьогодні - ваш вечір, ми бажаємо, щоб він лишив тільки найкращі спогади. До побачення!