Сценарій випускного вечора

Про матеріал
Розробка сценарію випускного вечора. Змістовне та тематичне свято, підготовлене для проведення в школі.
Перегляд файлу

Випуск 2019 року

Звучить музика, на фоні якої звучать слова ведучої

Ведуча 1: з давніх давен люди піднімали голову, спрямовуючи свій погляд у зоряне небо. Он Велика Ведмедиця, он Чумацький шлях, а он полетіла в небесній глибині комета. А он загорілась нова зірочка. Вона така маленька, несмілива ще. В народі кажуть: «Загорілись в на небі зірочки, то в родинах народились діточки».

Так -  так, саме народження дитини віщують зорі!

Рік 2001 – 2002 в щасливих родинах з’явились  на світ маленькі хлопчики та дівчатка. Маленькі зірочки перетворилися у яскраві і прекрасні зорі, які зараз засяють на нашому шкільному подвір’ї.

Ведуча 2: сьогодні шкільне подвір’я святково прибране. Ми зібралися на наш традиційний Випускний вечір. Це не просто свято. Сьогодні ми з вами скажемо напутні слова нашим дорогим випускникам на майбутнє. Сьогодні в цей день ми запросили батьків, вчителів, адміністрацію школи, та друзів. 

Ми вітаємо всіх, хто сьогодні завітав до нашого , затишного залу , хто разом із нами чекає на більше диво – народження нового покоління і перших його кроків у самостійне життя.

Ведучий 1. Це саме вони запросили вас до себе в гості на останній бал дитинства, бал юності. Хай звучить святкова музика і гучнішими будуть ваші аплодисменти, бо ми запрошуємо випускників 2019 року.

Звучить музика, виходять випускники

Ведучий 2. На виконання Державного Гімну України прошу всіх стати!

Урочисте свято з нагоди вручення атестатів випускників 2019 р оголошується відкритим!

Звучить гімн України

Ведучий 1.У школі, як і в сім’ї, все так само,

За тими ж правилами й тут живем.

Є вчитель - тато, а директор - мама,

Тому директору ми й слово надаєм.

 Ведучий 2. Запрошуємо до слова  директора школи Лукомець О.В.

Звучить фонова музика, вітання від директора

Ведучий 1: Народжується людина… Її життя починається світанком душі – дитинством. Залишається воно у пам’яті як потаємне і світле. І скільки б не пройшло років, берег дитинства притягує до себе, повертає з найвіддаленіших куточків людської пам’яті…

Ведучий 2: Багато людей ще пам’ятає наших випускників маленькими, дехто й  досі вважає їх такими.

Ведучий 1:  Самі випускники вважають, звісно, інакше. Та й хіба можна повірити, дивлячись на цих дорослих, красивих, розумних, впевнених у собі юнаків та дівчат, що вони колись були маленькими.

Ведучий 2: Але ж були. І сьогодні ми хочемо, щоб ви  на мить повернулися  у Дитинство.

Фільм « З дитинства родом …»

Ведучий 1: Минає дитинство…І залишаються від нього тільки звуки, які наближають до класу кроки вчителя, скрип крейди, аромат квітів учителям на прощання…

Ведучий 2: Настане світанок, відкриються двері школи ,  вийде щаслива зграя випускників і всі розійдуться по домівках. Назавжди…А образи вчителів навічно залишаться у кожного в пам’яті.

Ведучий 1: Є чудова цитата однієї австралійської письменниці: «Від лікарів і вчителів усі чекають дива. А коли воно стається, ніхто не дивується». Дорогі випускники, наші вчителі  творили для вас  дива. За кожним вашим успіхом стоїть вчитель. І сьогодні вони хочуть сказати, Вам, свої прощальні слова.

Фільм «Від вчителів.»

Ведучий 2 Серед  яскравого та неповторного сузір’я наших шкільних вчителів найяскравішою зіркою сяє для Вас класний керівник. Слово надається вашій другій мамі  Трасируб  Надії Павлівні!

Виступ класного керівника

Номер випускників для класного керівника

 

Ведучий 1: Десь років двадцять тому зустрілися він та вона, поєднали свої долі, а сьогодні їх діти стали випускниками.

Ведучий 2: Кожен ваш день починався з маминого ніжного поцілунку, з батькового теплого погляду.

Ведучий 1: Так шалено б’ється серце, а то й зовсім десь зникає його стукіт і тато, і мама ще пам’ятають себе такими ж юними,ще пам’ятають  свій випускний. А тут така несподіванка: красуня – донька на високих підборах або ж серйозний син, вищий за тата. Ще зовсім не давно тримали їх на руках, безпомічних немовлят , а сьогодні відлітають вони з Батьківського гнізда.

Ведучий 2: До вітального слова запрошуємо  ваших батьків.

Вітальне слово від батьків

 

 

 

 

docx
Додано
19 серпня 2019
Переглядів
1024
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку