Сценарій випусного вечора "Барабойський Олімп"

Про матеріал

Випускники - це обрані 2018 рокі, які були послані самим Зевсом, аби змінити цей світ на краще. Головними дійовими особами в цьому сценарії, окрім наших обраних, є: Зевс та Гера (головні ведучі), янголята, три богині Долі - Минулого (перша вчителька), Теперішнього та Майбутнього. Кожному обраному від самого народження був дарований клубочок ниток, який переходив від однієї Богині до іншої. І ось, нарешті, Богиня Майбутнього віддає кожному свій клубочок. Тепер їхня доля і їхніх руках,

Перегляд файлу

Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. с. Барабой

Овідіопольського району Одеської області

 

 

 

Сценарій випускного вечора

«Барабойський Олімп»

 

Підготувала: класний керівник 11 класу

Чурікова Катерина Володимирівна

 

 

 

 

с. Барабой, 2018

Розпочинається вечір вальсом (під пісню С. П’єхи «Город детства»)

Грім, блискавка, грецька мелодія - і на її фоні входять, танцюючи танець сіртакі Зевс, Гера, та Музи Долі

Зевс: Сьогодні музика так гучно лунає

          І день в нас сьогодні якийсь не такий.

          І звідки стільки зібралось люду?

          Невже сьогодні якесь свято буде?

Гера:  О Зевсе, ти нектару менше пий,

Бо день у нас сьогодні визначний.

            Новинами кишить Барабойська Еллада,

І головну я сповістити тобі рада:

            Сьогодні на Олімпі будуть пісні, танці,

            Бо випускаємо ми 11 обраних!

            Величних, мужніх, бойових, завзятих…

Зевс: Ну що ж, влаштуємо, на разі, гучне свято!

          Гучніше, музико! Здіймайтеся, списи!

          Тут поєднання сили і краси!

 

Гера:   Тут щит і меч в духовності кувались,

             В борні науки міцно поєднались!

            Увага! Урочистий вечір, присвячений випуску обраних 2018 року оголошується відкритим!

Гера:    Увага всім, місцеві папарацці, преса,

 Сьогодні на Олімп зійдуть онуки Геркулеса!

Зевс:  Вони уже готові всі до бою,

           І в кожного із них є власна зброя!

Гера:  Розумні, вправні, сильні і здорові,

           До бою із життям стати вже готові! 

Гера: А розпочнемо з самого початку,

          Коли і як з’явилися вони на світ.

Зевс із Герою сідають за стіл, з одного боку від них три музи – прядуть нитки долі, з іншого боку – граються діти-янголи

Зевс: Який сьогодні день чудовий. Ой дивись, хмаринка по низу пливе – чекай гостей. Щось до нас Гермес давненько не заявлявся, невже немає ніяких гарних новин. Наші янголятка вже чекають – не дочекаються, аби взяти собі під опіку новонароджених. Богині долі  ніяк новий клубочок ниток не візьмуться плести. Невже Шкільному Олімпу нових обранців не потрібно.

З’являється Гермес зі свитком у руках

Гермес: Зевсеее! Привіт! Як ся маєш? Яка погода на Барабойському Олімпі? Не дме?

Зевс: Гермесе! Тільки-но про тебе згадували! Зовсім про нас забув, так довго не прилітав. З якими новинами навідався до нас?

Гермес: Новини в мене грандіозні. Настав час з’явитися на світ одинадцятьом новим обраним!

Зевс: Ну нарешті! Думав вже не доживу до цього моменту. Яке щастя! Богині долі, ви це чули? Діставайте нові нитки, найкращі, прясти долі наших обраних будете. Янголятка і ви готуйтеся, скоро нові дітки народяться, потрібно їх в світ вивести, людей з них зробити. Батькам допомагати будете у їхньому вихованні, вчителів їм гарних підберете. Ну ви зрозуміли! Йдіть і зробіть правильний вибір. Обирайте серцем.

Янголята йдуть зі сцени. Беруть ляльки (новонароджені випускники) та виходять по одному, коли оголошують їхнього випускника

Гермес: Тільки не штовхайтеся там, дітей усім вистачить.

Зевс (дістаючи книгу і перо): Ну а я готовий записувати нових обраних у свою чарівну книгу майбутніх богів. Давай називай, хто першим на світ з’явиться і на яку сім’ю чекає цей божественний дарунок?

Гермес: Першою з’явиться гарна дівчинка у сімействі Юрченко (виходить янгол з лялькою на руках та прямує до батьків випусника). Назвуть її благородним ім’ям - Кристина. Дівчинка ця проявлятиме активність і життєлюбність, намагатиметься внести у своє життя барви. Вона буде відчувати потребу у визнанні, їй закортить досягти популярності, тому вона прагнитеме зробити кар'єру в якій-небудь модній професії.

Зевс: Який гарний початок! Янголятко вже готове обрадувати батьків. (Янгол передає дитину (ляльку) батькам та йде за куліси) Наступний хто?

Гермес:  Наступним буде хлопчик, зватимуть його Ілля. Гарна жінка з незвичайним ім’ям Віоріка подарує чоловікові сина. З самого дитинства він допомагатиме своїм близьким. Буде людиною відвертою та прямолінійною. Це блискучий оратор і майстер слова. Його емоційні публічні виступи викликатимуть захоплення у слухачів. 

Зевс: Як цікаво! Буде справжнім борцем за справедливість. Це нам потрібно. Поквапся янголе, батьки вже чекають на нього.

Гермес: Наступними будуть святкувати родина Чичельницьких. Благословляють їх боги другим сином. Величатимуть його Максимом. Він чітко знатиме, чого хоче і буде цього добиватися. Намагатиметься взяти від життя все, що можливо. Він буде приваблювати людей своєю відкритістю, умінням стати центральною фігурою будь-якої компанії.

Зевс: Дуже вдале ім’я для хлопця з такими високими амбіціями.

Гермес: У сім’ї Бессараб з’явиться хлопчик - Володимир. Дитина буде охайною, слухняною, матиме неабиякі здібності до навчання. Йому притаманні лідерські якості. Зможе керувати, але йому завжди потрібна буде порада більш старшої і досвідченої людини. Він постарається ніколи не вдарити в бруд обличчям. Дитина буде працьовитою та наполегливою у досягненні своєї мети.

Зевс: Все цікавіше і цікавіше. Всі такі різні і не схожі один на одного. Хто наступний?

Гермес: У Рудачевських буде гучне свято, хлопчика подарують їм боги. Назвуть його Іоном. Він буде дуже просто відноситися до людей, завжди залишатиметься відкритим, але ненав’язливим. Людиною буде доброю, щедрою, чуйною, ніколи не забариться допомогти.

Зевс: Як нам не вистачає таких людей. Розповідай про наступного.

Гермес: Родині Апреленко  пощастить знайти цінний скарб – хлопчика Руслана. Він з повагою буде ставитися до старших, батьків, родичів. Вони завжди зможуть розраховувати на його турботу і допомогу. Хлопець буде серйозним і мовчазним, терплячим у навчанні і  роботі.

Зевс: Бачу багате на хлопчиків це поповнення. Хто наступний?

Гермес: Не повіриш. Знову хлопчик. На цей раз у  сім’ї Александрових – з’явиться славний первісток Максим. Він не доставить клопоту ні батькам, ні вчителям. Дитина - відкрита до спілкування з іншими, доброзичлива, завжди готова надати допомогу. Відрізнятиметься безмежним терпінням, але не допустить, щоб хтось нехтував його думкою. Досягне успіхів завдяки завзятості та працьовитості.

Зевс: А інакше і бути не може, адже зростатиме у сім’ї успішній, працьовитій. Наступного називай.

Гермес: Радій Зевсе, наступною буде дівчинка. У люблячих батьків сім’ї Швець народиться Наталя. Буде досить рішучою. Якщо вона зробить для себе якийсь вибір, то змінити його буде дуже непросто. Чужому впливу не піддаватиметься. Досягти зможе багато чого, але якщо її частіше хвалитимуть. Батьки завжди зможуть покластися на самостійну і слухняну доньку.

Зевс: Гадаю, вони цього заслуговують. Хто наступний?

Гермес: У сім’ї талановитого музиканта та співака і майстрині слова, у родині Зотович – дарунок божий – дівчинка Ольга. Зможе вона підкорити будь-яку сферу мистецтва. А все тому, що вона дуже талановита і завзята. Якщо поставить перед собою якусь мету, то завжди вперто домагатиметься наміченого результату. З любов’ю і турботою буде ставитися вона до своєї сім'ї.

Зевс: Яка молодець!

Гермес: Наступним з’явиться у родині Шевельових - хлопчик Сергій. Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу. Він оптимістично і радісно сприйматиме цей світ. Завжди зможе вислухати, зрозуміти, поспівчувати людині. Успіх у справах буде залежати в основному не від волі випадку, а від його власних зусиль.

Зевс: Хто ж буде останнім обраним?

Гермес: А останньою буде дівчинка, народиться вона у сімействі Калініних. Зватимуть її Катериною. Дівчинка ця буде з високим рівнем інтелекту. У неї добре розвинена уява. Вийде з неї надійна і світла людина.  Вона буде завжди стриманою і розсудливою. Серед оточуючих буде відома як вихована, добра і тактовна дівчинка, не позбавлена ​​смаку і величності. 

Зевс: Ох, дякую тобі, Гермесе, за такі чудові новини. Сьогодні на Олімпі справжнє свято, адже прийшли у нього 4 красуні та 7 сміливих обранців, які змінять світ на краще. Це потрібно відмітити. (до Гермеса) Пішли, пригощу тебе божественним нектаром. Ніде такого не скуштуєш. (Зевс проводжає Гермеса зі сцени, а сам повертається)

Гера: Час летить так швидко, не встигнули озирнутися, а промайнуло довгих 16 років

            Жагою  до пізнання, новизни,

Цим в Спарті відзначалися вони

Дарма часу всі роки не втрачали,

В науці гартувались і зростали!

Зевс:   Давно спостерігав з Олімпу я,

            Як трудяться ці отроки-герої,

Пройшли успішно в школі навчання,

Так гідно, як Ахілл змагався в Трої!

Гера:   Це гарнізон змужнілих новобранців

            Сім загартованих спартанців!

            Вітаємо оплесками:

На сцену по черзі виходять випускники, тримаючи за руку янголятка, яке дарувало їхнім батьками дитину. Випускники вишукуються в лінію, попереду них стоять янголятка

Гера: Обраний Максим (Ч.), безпосередній, відвертий і доброзичливий юнак, гарний ведучий різних шкільних свят та урочистих заходів, голова учнівського самоврядування.

Зевс: Обраний Ілля, правдивий і відвертий юнак, може проявити наполегливість і працелюбність, довіряє і вірить людям, особливо своїм близьким, любить правду і не терпить обману.

Гера: Обраний Володимир, веселий, життєрадісний і дотепний юнак, переможець районних олімпіад, кмітливий і спритний хлопець, що вирізняється комп’ютерною грамотністю, а ще має неабиякий артистичний хист, хоча завжди врівноважений і спокійний.

Зевс: Обраний Руслан, скромний, тихий хлопець, який, чемно відвідував школу, є  слухняною і доброю дитиною, який розуміє і підтримує свою сім’ю.

Гера: Обраний Іон, добрий, турботливий та відповідальний хлопець, завжди готовий прийти на допомогу, талановито працював на пришкільній ділянці та на суботниках.

Зевс: Обраний Сергій, надзвичайно товариський і комунікабельний, знаходиться весь час у русі, веселий і радісний, завжди в потоці життя – знає все, що відбувається у світі.

Гера: Обраний Максим, жвавий та енергійний, веселий і завзятий, доброзичливий і щирий, активний учасник спортивних змагань, він досягне в вибраній професії найвищих вершин, дякуючи силі волі, наполегливості, цілеспрямованості.

Гера:        А поміж юнаками на доданок

Ви бойових побачите спартанок!

                 Стрічайте гучно, плескайте вдогонки –

                  Ідуть чотири гарні амазонки!

Зевс: Обрана Катерина, скромна, але дуже яскрава зірочка цієї команди, має гострий розум та надзвичайне почуття такту, завжди відкрита та доброзичлива.

Гера: Обрана Кристина, цікава і сучасна молода особистість, яка має свої погляди на життя, свій стиль, надзвичайно комунікабельна і, як завжди, ефектна.

Зевс: Обрана Ольга, позитивно заряджена емоціями зірочка, має надзвичайні артистичні здібності, доброзичлива і активна, сповнена творчих ідей, головний хореограф шкільних флешмобів.

Гера: Обрана Наталя, добра, ввічлива дівчина із спокійним і врівноваженим характером, скромна та небайдужа, не любить бути залежною і покладатися на когось у своїх справах.

Зевс: Радий, нарешті, бачити вас на вершині Олімпу!

Відповідь  випускників: Ті, що йдуть у доросле життя, вітають  Тебе!

Зевс:  Так, сьогодні день, коли ці статні юнаки й дівчата завершують свою

 гарнізонну службу в стінах Шкільної Спарти. Відсьогодні вони вирушать на бій із самим життям.

Гера: Перед вами ті, в чиїх очах горить бажання досягнути більшого, чия душа світиться молодечим запалом, а мрії прагнуть змінити цей світ. Дати йому більше світла, тепла, гармонії та простору.

Дякуємо нашим янголяткам за таку чудову роботу і такий гарний результат. (янголятка йдуть зі сцени)

Зевс: У цей величний храм науки і добра,

Завжди я з радістю і вірою заходжу,

Тут у пошані і в ціні знання,

Хай вам вогонь з Олімпу допоможе!

Гера: Увага! Настав символічний момент нашої церемонії.

Зевс:  Я ритуал здійснить важливий маю 

           Для цього Прометея закликаю.

           Внести вогонь священний знань –

 Символ надій і сподівань!

(Янгол вносить свічку - вогонь знань)

 

Зевс:   Нехай горить вогонь священний  божий,

У цьому храмі всім він допоможе,

Його тепла на всіх хай вистачає,

Хай вогник цей ніколи не згасає!

Гера:       Дозволь мені, о муже всемогутній,

               Доповісти тобі й усім присутнім,

               Що заправляє тут Афіна вельми мудро,

               І керівник чудовий, і богиня мудра.

Зевс: Настав урочистий момент вручення нашим спартанцям документа зрілості – священного атестата. Тож сповіщаю всіх я про радість велику. І слово надаю мудрій Афіні – директору школи

(Слово директора, вручення атестатів)

 

Зевс: Чи готові ви, отроки мої, на боротьбу із дорослим життям?

Відповідь випускників: Зі щитом, чи на щиті!

Гера: Ось і збулося нарешті те, заради чого ми всі тут зібралися. У руках наших героїв атестати - їхня найперша зброя, свідчення того, що вони готові долати перші життєві труднощі і йти до вершини науки і знань.

Зевс: Вони зібралися тут, щоби почати дорогу по нових щаблях знань.

 Усе вгору та вгору і ні щабельки вниз! 

Пісня Злати Зотович «Мы видим грусть у вас в глазах»

Гера: Піднімаючись на вершину Олімпу цілих одинадцять років стежками Шкільної Спарти, ці юнаки і дівчата гартувалися в науці, спорті та мистецтві!

 Зевс: Тож і виросли гарними науковцями, спритними спортсменами та           творчими особистостями.

Проте, окрім свого янгола, життя кожного нашого обранця пов’язане з богинями долі, яких всього три – богиня минулого, теперішнього та майбутнього. З самого народження вони прядуть нитки їхньої долі і визначають яким буде їхнє життя. І саме ці богині проведуть нас яскравими моментами зростання наших обранців. І першою поведе свою розповідь богиня минулого.

Гера (з богинею минулого): Богиня минулого, чи пам’ятаєш ти якими вони були?

Богиня минулого: Звісно. Я добре пам’ятаю нашу першу зустріч.

Багато-багато років тому, коли дерева в Барабойському Олімпі були

великими, тротуари довгими, а сходи високими, мами привели сюди цих одинадцять обраних і опинилися вони у першому класі. Одинадцять років тому ці маленькі хлоп’ятка та дівчатка із довірливими очима прийшли до школи.

Я добре пам’ятаю їх капловухих, кирпатих, кумедних!

Із ротами відкритими, В коротеньких штанцях. Неслухняних, а інколи навіть

нестерпних. Пам’ятаю їхні наївні  дитячі питання,  І вражаючі, вголос

проказані, їхні думки.

Сценка випускників

На сцені дві парти, випускники сідають за парти та розповідають вірші

1 випускник: Перший клас! Перший клас!

     Скільки справ зустріло нас!

     Треба фрукти рахувати,

     По складах книжки читати.

                       А письмо – то справжні муки,

                    Від напруги ниють руки!

2 випускник:    Другий клас. Пішла таблиця

                      і ночами  стала сниться.

                      Ми її вчимо, вчимо, 

                       На уроках «горимо»…

                 Стали в ряд частини мови:

                      Як багато, чесне слово!

                      Як же тут не розгубитись

                      І хоча б чогось навчитись ?!

3 випускник: Ось і третій рік ми в школі, а сюрпризів ще доволі.

                   Цифри вирівнялись строєм, як солдати перед боєм,

                   Грізно потяги гудуть, пароплави все пливуть,

                   Треба шлях порахувати, звідки шлях і швидкість взяти.

                   Казка, вірш, оповідання  увесь час ведуть змагання.

  4 випускник:     Новина чудова , люди, ми в четвертому вже будем:

                   Нелегкі завдання в мові: скільки звуків, букв у слові,

                Підмет, присудок знайди , вірно речення склади,

                  З дієсловом розберись  і відмінювать  навчись.

 

Сценка «Ілюша-молодець» (перероблена сценка, накшталт «Сережа-молодец»)

Богиня минулого:

Ви дорослі, красиві, натхненні,
Кращі з кращих на цілій землі.
Не тримайте синицю у жмені,
Хай вас кличуть удаль журавлі.

Ви до мрій своїх линьте крилато,
Не спиняйтеся, щоб не було...
Хай удачі в вас буде багато
І людське зігріває тепло.

А життя — це робота і диво.
В нім печалі і радощі є.
Йдіть упевнено, вперто, сміливо,
Вибирайте найкраще, своє!

Але, щоб усміхнулося небо
І удача жадана прийшла,
Самостійно трудитися треба,
Наполегливо, в поті чола.

Бо життя — це серйозно, не жарти,
Що посієте — те й зберете.
Манни з неба чекати не варто,
Ви завжди пам’ятайте про те.

Випускники першій вчительці

1 випускник:

...Я вдячна, перша вчителько, тобі,
За ті знання, що нам, малим, давала,
Була із нами в радості й журбі,
за ночі, що, на жаль, не досипала...

Я вдячна, що нам душу віддала...
Хоч вгамувати нас було так складно...

2 випускник:
В навчанні зацікавити змогла,
Зростила учнів з діток безпорадних...

Любила і веселих, і сумних,
Вертлявих, працьовитих і ледачих,
Спокійних, галасливих, непростих...

3 випускник:
Знайшла підхід до всіх. А як інакше?!

Тобі спасибі за нелегкий труд!
За безліч вдячних діток-вихованців!
Життя стежки до школи нас ведуть...
Там перша вчителька дітей чекає вранці...

Богиня минулого: В той час ваші долі тісно сплелися з моєю. Ми були разом довгих 4 роки. Нам було добре … та прийшов час попрощатись, і передати ваш клубочок долі богині теперішнього. (передає клубок ниток богині теперішнього та йде зі сцени)

Богиня теперішнього: Дякую, сестро. Ти наблизила нас ще на крок до майбутнього.

Гера:        Під небом чистим і бездонним

                 Живуть тут люди на землі.

                 Які долають шлях невтомно.

                  Ім’я цим людям – вчителі.

Богиня теперішнього: Саме вони, із дня у день 11 років шановні вчителі писали  божественну комедію вашого життя, де перепліталося велике та кумедне. Сьогодні, вони – боги та музи, які спустилися з Олімпу, аби взяти участь у цьому вечорі. Зустрічайте гучними оплесками:

Богиня слова –  вчитель укранської мови та літератури

Богиня поезії – вчитель зарубіжної літератури

Богиня формул та алгоритмів – вчитель математики

Богиня континентів – вчитель географії

Муза флори та фауни – вчитель біології

Богиня гравітації – вчитель фізики

 Бог фізичної досконалості – вчитель фізичної культури

Богиня заморського красномовства – вчитель німецької мови

Муза оперативної пам’яті – вчитель інформатики

1 випускник: Шкільні роки – це 3000 днів. Три тисячі днів ми прокидалися, не додивившись найзвабливіших снів, і йшли знайомою стежкою до школи.

2 випускник: Кожен урок був по-своєму цінний. На кожному ми здобули величезні знання, хоча іноді ми були нестерпні.

3 випускник: Правила пунктуації, синуси і косинуси, закони Ома, таблиця Менделєєва, перша революція, Тарас Григорович Шевченко, епітети і метафори, закони нашої держави.

4 випускник: Все це, і не тільки, ми назавжди запам’ятали і тепер готові йти вперед вірним курсом і повним ходом у доросле життя. Будьте впевнені, ваші уроки були не марні.

5 випускник: А ще, знаєте, в наших серцях назавжди залишаться душевні розмови. Адже, пізнаючи вас в простій бесіді, ми щоразу відкривали для себе безліч чудових людських якостей і правил, яким з тих пір незмінно слідуємо.

6 випускник: Ми обіцяємо, що через усе життя пронесемо переливи шкільних дзвінків, неповторність першого шкільного уроку, світлий смуток випускного балу, дух шкільного товариства, сердечну подяку і вдячність нашим вчителям.

7 випускник: Прощаючись сьогодні зі школою, ми хочемо сказати вам, що вона навчила нас відрізняти погане від доброго, правду від неправди.

8 випускник: Школа подарувала нам і перше кохання, і вірних друзів, і радість пізнання того, що створено людським розумом.

9 випускник: А ще подарувала нам хвилини спілкування з добрими і мудрими людьми – з нашими вчителями.

10 випускник: Вам, хто всі ці роки був поруч з нами, допомагав, радив, наполягав, переконував!

11 випускник: Вам, добрим і суворим, терплячим і турботливим.

12 випускник: Вам, нашим близьким, рідним і улюбленим вчителям

Ми говоримо: “СПАСИБІ!”

Вальс випускників під пісню Jason Walker «Echo»

Гера: Учителем не кожен може бути, 
Не кожне серце вміє говорить... 
Учитель лише той, хто вміє чути, 
Окрилити, навчити і любить. 
Тендітну душу ласкою зігріти 
І добротою ниву засівать, 
Безмежно, щиро цілий світ любити 
І дітям усього себе віддать. 

Зевс: Напутнє слово надається нашим вчителям – музам і богам.

Вчитель зарубіжної літератури. Орієнтуйтеся в своєму житті на високі ідеали, які нам подарувала класична література.

Вчитель біології.  Всі ми діти природи. Ставтеся до неї з любов'ю, і вона заплатить вам тим же.

Вчитель географії. Наша Земля величезна. На ній багато доріг. Бажаю вам знайти свою і не збитися з шляху.

Вчитель математики. Горе, яке розділив з тобою друг, стає в два рази менше, а радість, якою ти поділився з другом, стає в два рази більше. Пам'ятайте про це.

Вчитель художньої культури. Палітра життя яскрава і різноманітна. У важкі хвилини пам'ятайте, що крім чорного існує безліч інших кольорів і відтінків.

Вчитель фізичної культури. У житті кожної людини бувають важкі хвилини, екстрені ситуації. Бажаю вам, щоб в найкритичніший момент у вас відкрилося друге дихання.

Вчитель фізики.  Бажаю, щоб життя ваше було магнітним полем, в якому зосереджуються потоки радості, світлові промені щастя і сила удачі.

Вчитель німецької мови. Наступну сторінку історії писати вам. Постарайтеся на цій сторінці зробити якомога менше помилок.

Богиня теперішнього:  Любі вчителі, ви завжди протягом 11 - ти років    були поруч з випускниками. Ви були для них не тільки вимогливими наставниками, але й найдобрішими друзями.

Флешмоб вчителів

Богиня теперішнього:  Батьки і діти. Діти і батьки -

Життя земного нерозривне коло.

Спливає час, лишаються роки -

Воно ж не розривається ніколи.

Сценка з батьками

Випускники на сцені разом з батьками

1 випускник: Спасибі вам, наші любі батьки за все, що ви для нас робите. Ви нас багато чому навчили.

2 випускник: Мама вчила мене поважати чужу працю.

Мама 2 випускника:  Якщо ви тут маєте одне одного перевбивати – ідіть на вулицю, я тільки но підлогу помила.

3 випускник:  Тато вчив мене міркувати логічно:

Тато 3 випускника: Тому що я так сказав, ось чому!

4 випускник: Мама вчила мене основам екстрасенсорики:

Мама 4 випускника:  Одягни куртку, я ж знаю, що тобі холодно.

5 випускник: Мама вчила мене вірити в Бога:

Мама 5 випускника:  Молись, щоб ця гидота відіпралася.

6 випускник:  Тато вчив мене долати неможливе:

Тато 6 випускника: Закрий рота і їж суп!

7 випускник:   Мама вчила мене думати про наслідки:

Мама 7 випускника: ось випадеш із вікна – не візьму тебе з собою в магазин!

8 випускник:  тато вчив мене сміливо дивитися у майбутнє:

Тато 8 випускника: Ось почекай, я з тобою вдома поговорю.

9 випускник:  Мама вчила мене основам генетики:

Мама 9 випускника: Це все в тебе від батька.

10 випускник:  А якщо серйозно, то ніхто не знає нас краще, ніж наші рідні - мами, тата. Адже в них на очах проходить більша частина нашого життя: щоденного, буденного, звичного. З ними, своїми найближчими і найріднішими людьми, ми такі, які є насправді: щирі, відкриті, без прикрас та гриму.

 Богиня теперішнього: Хоча б яку ти вибрав із доріг,

          Хоча б якими ти пішов шляхами,

          Та через терни горя й бід

          Ти повертаєшся до мами.

          Спіши до неї крізь літа

          Шануй, люби, не дай тужити,

          Бо лиш вона – і рідна, і свята

          З тобою вічно буде жити.

Зевс: Любі  батьки! Подивіться на ваших дітей,  подивіться як виросли ваші діти.

 

1 випускник:          Мама, подивись як я виріс

                              За плечима вже  школа

                              Та до тебе за порадою і допомогою    

                             Як в дитинстві іти готовий

2 випускник:                      Тато,  подивись як я виросла

                             Надвечір біжу на побачення

                             Але боюсь як би не стало пізно              

                             За все попросити пробачення

3 випускник:      Мама, подивись як я виріс

                               Та до тебе Я все ж прив’язаний

                               І всім кращим, що є в моїм серці               

                              Лиш тобі моя рідна зобов’язаний

4 випускник:       Мама, подивись як я виріс

                              Став вищий, сильніший  і навіть мудріший

                              Візьму у життя твою я науку                         

                               За все моя рідна цілую я руки

5 випускник:              Мама, подивись як я виросла

                               Вже в шлях широкий мені йти пора

                               В моїй душі ти сонце    засвітила              

                               І крила для польоту ти дала

6 випускник:              Не печалься, не журися, мамо,

                                Усміхнись і не корись жалю.

                               Натинає доленька вітрила,

                               Шепчуть губи: "Я тебе люблю".

7 випускник:                      Я пам’ятаю все з дитинства й до тепер.
                                  І знаю що мені, ти ладен світ віддати.

                                  І хочеться, щоб час усі проблеми стер.
                                  Я так тебе люблю! Спасибі тобі, тату…

8 випускник:            Нехай посмішка завжди вас супроводжує,
                             Нехай сльози не туманять погляду.
                             Так, ми виросли, але як і раніше
                             Вам ми вірити у всьому готові.

9 випускник:            Вам спасибі, уклін вам низький
                               За любов, доброту й терпіння.
                              Ми вас любимо, ми дуже вас любимо
                              Геть женіть з серця сумнів.

 

Пісня випускниці Ольги Зотович для тат «Мой отец»

 

Богиня теперішнього:  Ніщо не вічне – вічні матері!

Уже тоді, як нікому стрічати,

Допоки сонце сяє нам вгорі

У кожного живе у серці мати.

Вертаючись з віддалених країн

Після тривожних мандрів і розлуки

Цілуйте руки ваших матерів,

Натруджені, ласкаві й ніжні руки.

Слова батьків

Мама: Дорогі наші діти, найкращі для нас,

Ми бажаєм вам щастя і долі.

Вам сьогодні з дитинством прощатися час,

А життя не стежина у полі.

А життя – це дороги тернисті не раз.

А життя – це не сміх і не жарти...

Та не бійтесь нічого, у добрий вам час,

Світ чарівний, і жити в нім варто!

Батько: Благословляємо вас в путь!

Вам, діти, щастя ми бажаєм.

На гарну долю, на любов,

На радість вас благословляєм..

Хай будуть добрими шляхи,

Які судилося сходити,

Бажаєм вам себе знайти

І не даремно вік прожити.

(Передають коровай випускникам)

(Батьки благословляють зерном)

Пісня матері для доньки «Доченька»

Богиня теперішнього:   Не тільки діти вчаться у своїх батьків, але і батьки вчаться у дітей. Представляємо вашій увазі справжній подвиг для батьків, тільки сьогодні і тільки зараз – флешмоб від батьків.

Флешмоб  батьків

Богиня теперішнього:  Весело і радісно мені було з вами. Та зараз прийшов час богині майбутнього. (передає клубок ниток богині майбутнього)

Богиня майбутнього:  Вам доля термін встановила, їй суперечити не слід

    Що в вас позаду? Тільки крила, щоби піднятися в політ

    Нехай віщують невблаганно, що все життя є тільки гра…

    Минуле оглядати – рано, дивитися в майбутнє вам пора!

 

Богиня майбутнього:  Життя – це театр, який ніколи не закінчується Дія іде за дією, міняється тільки фабула, з’являються нові герої. Завтра ви почнете нову п’єсу. У вас є вибір – кого відігравати і як. В життя немає простих ролей, але будь-яку роль у будь-якій п’єсі, будь те комедія чи драма – треба відіграти чесно й талановито, не перегравати й не фальшивити. Тільки від вас залежить, чи станете ви справжніми людьми. Наступає ваш час! Візьміться за руки. Запам’ятайте тепло рук ваших однокласників, які не раз виручали вас у важку хвилину. Адже вже завтра поруч з вами будуть інші люди.

Богиня майбутнього: (випускники підходять до богині та забирають свій клубочок ниток) Старанно плели ваші долі богині минулого і теперішнього, та тепер ваша доля у ваших руках.

В добру путь дорогі випускники, щасливої дороги!

 

(Фінальна пісня випускників П.Гагаріна «Спектакль окончен»)

C:\Users\2\Desktop\IMG_20180827_131114.jpg

 

Сюрприз від випускника

C:\Users\2\Desktop\IMG_20180827_131000.jpg

 

 

 

C:\Users\2\Desktop\IMG_20180827_130948.jpg

Флешмоб вчителів

D:\Новый том\Моя папка\фото с телефона 2017\IMG-4c29026abbbc11b88594932f371a1074-V.jpg

D:\Новый том\Моя папка\фото с телефона 2017\IMG-6e36a4ef83f671cbd3f9a972c21512c5-V.jpg

D:\Новый том\Моя папка\фото с телефона 2017\IMG-ed85db2d45ac38c9cdf0f9a62b5f6706-V.jpg

 

 

 

 

 

Флешмоб батьків

D:\Новый том\Моя папка\фото с телефона 2017\IMG_20180827_131032.jpg

D:\Новый том\Моя папка\фото с телефона 2017\IMG_20180827_131046.jpg

 

D:\Новый том\Моя папка\фото с телефона 2017\IMG_20180827_131019.jpg

 

 

Фінальна пісня випускників

D:\Новый том\Моя папка\фото с телефона 2017\IMG_20180827_125755.jpg

Завантаження...
docx
Додано
25 листопада 2018
Переглядів
803
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку