Сценарій заходу до Дня працівників освіти

Про матеріал

Цікавий та яскравий захід до Дня працівників освіти, в якому гармонійно переплітаються ліричні слова ведучих, провокативні інтерв'ю Катерини Осадчої, учнівські мистецькі номери. Мета заходу - висловити щиру подяку усім Вчителям за клопітку й сумлінну працю, а також щиру любов до дітей.

Перегляд файлу

Сценарій заходу до

Дня працівників освіти

Яскраво прикрашена актова зала

Звучать фанфари

Виходить Катя Осадча

  •                                Доброго вечора, мої любі телеглядачі. Я - Катерина Осадча, і я стою на червоній доріжці, яка сьогодні об’єднала найпрекрасніших людей на Землі. Сьогодні незвичайний день, день, який буває лише один раз у рік, адже сьогодні відпочивають ті люди, які всі 364 дні в році плідно працюють, не покладаючи рук, не шкодуючи власної нервової системи, здоров’я та зору, і лише один день вони святкують – це Вчителі нашої школи. Привітаймо їх гучними оплесками!!!

Червоною доріжкою заходять вчителі

  •                                Доброго дня, шановні винуватці свята! Вітаю вас! Не була б я справжньою Катериною Осадчою, якби не скористалась можливістю поспілкуватись із нашими гостями. Доброго дня, пане директоре! Мене звати Катерина Осадча, я - ведуча програми «Світське життя». Як ваш настрій? Ви готові до різних провокаційних питань? Налаштовуйтесь, бо сьогодні їх до вас буде так багато!!!
  •                                Питань, звісно, у мене сила-силенна і я обов’язково їх поставлю… і  не лише директору, але трішки пізніше, а зараз давайте просто отримувати задоволення від побаченого.

Ведучий 1. Вклонiться, люди, вчителю своєму,
Володаревi слова i пера,
Крiзь бiль i радiсть, роздуми i втому
любов його безсмертна проросла.

Ведучий 2. Любов учителя не зна кiнця нi краю,
Не рветься нi на мить гаряча нить,
Любов учителя нiколи не вмирає,
Вона у серцi учня пломенить.

Ведуча: Дорогi нашi вчителі! Сьогоднi ми зiбралися з назвичайно важливої причини. За дорученням учнів, наших батькiв ми хочемо щиро привiтати Вас з чудовим святом - Днем працівників освіти.

Ведуча: Любі наші! До Вас сьогоднi слова щирої шани, сердечної вдячностi. Ваша праця мудра i благородна. Розум, серце, душу, здоров'я впродовж усiх рокiв ви вiддаєте своїм вихованцям. Як мама, проводжаючи дiтей в дорогу, вiддає з рушником частинку свого серця, щоб зiгрiвало воно на життєвих перехрестях, так i ви передаєте з частинкою серця знання. Мабуть, велике воно, учительське серце, раз на стiльки вистачає його...

Ведучий.  Слово для привітання надається директору школи.

Привітання директора

Ведучий.  Ми приєднуємося до привітань директора. І для вас пролунає як дарунок, ця чарівна пiсня...

Музична композиція

Ведучий. Директор школи – неначе батько,

  Суворий, добрий, кращий за усіх,

   Працює з дня у день завзято,

   На нього нам жалітись гріх…

Ведучий. Зі словами вдячності від імені усіх учнів хочемо, в першу чергу, звернутися до нашого поводиря, наставника та взірця, до директора.

Ведучий.  Хай творчий вогонь в вашiм серцi не згасне,
Хай сили невичерпнi вашi цвiтуть,
Гордiться по праву за свiтлий, прекрасний,
Великий, почесний учительський труд

Ведучий.  У нашого директора є два справних помічники, порадники, які мудро та якісно опікуються навчальним та виховним процесами. Так, мова йде про двох чарівних жінок, двох досвідчених педагогів.

Катя Осадча бере інтерв’ю у директора, заступників

- Ви так розхвалюєте представників своєї адміністрації, а я впевнена, що у мене на них знайдеться багато компроматів….

Ведучий.  Шановніі любі наші, у цей святковий день ми хочемо побажати вам…

Ведучий. Хай серце не знає печалi й розлуки,
Хай радiсть приносять вам дiти i внуки.
Бажаєм прожити у силi й здоров'ї
Ще многiї лiта щасливої долi.
Ведучий. І в дарунок вам – яскравий та емоційний  хореографічний номер у виконанні  Джемса Бонда та його невгамовної подружки…

Танець

Ведучий. Із року в рік вчитель продовжує себе у своїх учнях. Його думки, почуття щиро віддані юному поколінню. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого, ми будемо пам’ятати все життя.

 

Ведучий. Хочемо від імені усіх студентів привітати вчителів математично-економічних предметів зі святом та подякувати за те, що допомагаєте пізнавати ази таких непростих наук! Математичні алгоритми, підрахунки, фінансова звітність, статистика, податкова система, дебети з кредитами… Голова пішла би обертом, якби не наші вчителі, які уміють зацікавити та закохати у свої предмети… У дарунок вам – цей чудовий номер…

Пісенна композиція

Ведучий. А зараз дізнаємося результати таємного учнівського голосування. В яких номінаціях перемогли вчителі математично-економічних предметів? Запрошуємо до слова директора.

Нагородження дипломами.

Ведучий. Непередбачувані хімічні та біологічні досліди, цікаві мандрівки різними країнами світу, вивчення суспільства, сучасні комп’ютерні технології, екологічні катастрофи, здоровий спосіб життя – ми би нічого про це не знали, якби не вчителі природничих дисциплін та інформаційних технологій!

Ведучий. Дякуємо вам, шановні,  за розширення нашого світогляду та збагачення наших знань. Прийміть від нас дарунок …

Музична композиція

Ведучий. А зараз дізнаємося результати таємного студентського голосування. В яких номінаціях перемогли вчителі  природничих дисциплін та інформаційних технологій? Запрошуємо для оголошення директора.

Нагородження дипломами.

Ведучий. Шановні учні, тільки уявіть, якби не було би викладачів суспільних, філологічних предметів, не знали ми б про Котляревського й Шевченка, не знали б поезії-перлини, не володіли б іноземною, не подорожували б історичним минулим, не познайомилися б із Стендалем й Достоєвським… Скільки всього ми би втратили у своєму житті!!!

Ведучий. Любі наші вчителі суспільних, філологічних дисциплін, прийміть в дарунок від нас танець.

Танець

 

Ведучий. А зараз дізнаємося, в яких номінаціях перемогли наші вчителі. Запрошуємо до слова директора.

Нагородження дипломами.

Катя Осадча бере інтерв’ю

Ведучий. А зараз хочемо привітати наших других матерів та батьків – наших вірних і люблячих класних керівників, досвідчених наставників, які, як справжні світлячки, несуть у кожну групу сяйво щирої посмішки, вони завжди поряд, постійно готові розділити із нами радощі й тривоги, дати мудру пораду…
Ведучий. Нехай ця осінь золота,
Вам подарує вік щасливий,
Щоб не згасали: доброта,
Здоров'я, радощі і сила.
Щоб Ваш важкий почесний труд
Був плідний, як багата осінь.
І кожен день, що йде новий
Хай тільки щастя Вам приносить.

Ведучий. Шановні й любі, ви завжди знаєте, як нас підбадьорити, звеселити, сьогодні хочуть це зробити учні з Клубу Веселих та Кмітливих!

КВК

Ведучий 1. Також хочемо привітати усіх працівників школи, які дбають про наше харчування, хто нас охороняє, дбає про чистоту, ремонтує наші класи. Низький вам уклін!

Ведучий. Зустрічайте гучними оплесками наше майбутнє – підростаюче покоління, яке своїм танком надсилає усім працівникам школи щирі привітання! Справжні українські козачки й козачки!

Танець

Ведучий. Вчительська доля – мудрістю вкрита,

Дзвенить вона сміхом дитячих сердець.

 Вчительська доля – дощем раннім вмита,

 Вона для людей буде вічним взірцем.

  

Ведучий. Вклонімося низько вчительській долі

  І шану святу крізь віки пронесем

  Серця подаруєм в дитячих долонях

  І квіти та щедру любов принесем.

Фінальна пісня «Дай Бог Вам…»

Ведуча. Ось і добігає наше свято до кінця. І на завершення, ми хочемо сказати найсокровенніші слова…

Ведуча. Рiднi вчителі, ви найдорожчi,
Щиру дяку Ви вiд нас приймiть!
За все, за все палке спасибi,
Приймiть вiд нас низький уклiн.

Ведуча. Хай доля учительська гарною буде,
А школа рідна вас не забуде.
Хай надія вам живить серця.
Натхнення і творчість дає без кінця.
Не зникне хай віра в казки й чудеса,
Хай будуть із вами любов і краса!

Ведуча. До нових зустрічей!

 

 

1

 

doc
Додано
18 листопада 2018
Переглядів
1909
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку