Сучасні тенденції розвитку іншомовної освіти.

Про матеріал
Ігрові технології навчання іноземної мови в початковій школі. 1.Гра «Побудуй будиночок» Учнів об’єдную у 2 команди. Пропоную читати текст,кожне речення,якого – умовна цеглина нашого будинку. Щоб побудувати будинок слід правильно прочитати речення. Якщо учасник припустився помилки,капітан команди повинен правильно прочитати. В іншому разі,учасник залишає команду.Перемагає команда,у якій усі учасники побудували будиночок.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сучасні тенденції розвитку іншомовної освіти.

Номер слайду 2

Ігрові технології навчання іноземної мови в початковій школіГра на розвиток письма4 Гра на розвиток читання1 Гра на розвиток аудіювання2 Гра на розвиток усного мовлення3

Номер слайду 3

1. Гра «Побудуй будиночок»Учнів об’єдную у 2 команди. Пропоную читати текст,кожне речення,якого – умовна цеглина нашого будинку. Щоб побудувати будинок слід правильно прочитати речення. Якщо учасник припустився помилки,капітан команди повинен правильно прочитати. В іншому разі,учасник залишає команду. Перемагає команда,у якій усі учасники побудували будиночок.

Номер слайду 4

2. Гра «Вірш у смужку»Клас об’єдную у дві команди. Кожна команда отримує набір смужок паперу, на яких написано по рядку вірша. Учні двічі прослуховують вірш. З набору смужок мають скласти правильно вірш. Виграє команда, яка швидше впоралася з завданням.

Номер слайду 5

3. Гра «Склади відповідь»Клас об’єдную у дві команди. Кожна команда отримує набір англійських літер. Учитель зачитує загадку, а учні мають стати з вибраною літерою у правильному порядку відповідно до відгадки.

Номер слайду 6

4. Гра «Знайди та напиши»Клас об’єдную у дві команди. По класу розвішені стікери, а також картинки з відповідними словами. Вчитель називає слово англійською мовою, учень шукає по класу відповідну картинку і підписує на стікері правильну назву. Перемагає команда, яка набрала більшу кількість правильно написаних слів.father

Номер слайду 7

5. Гра «Попроси мене»Клас поділяю на 2 команди. На вчительському столі знаходяться шкільні предмети. Вчитель говорить, що учні повинні попросити його на англійській мові. Перемагає команда, яка правильно надала предмет. Give me a book. Here you are.

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Додано
11 листопада 2021
Переглядів
267
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку