1

Додано: 15 червня
Предмет: Алгебра, 1 клас
4 запитання
Запитання 1

 1. Правила технічної експлуатації залізниць України встановлюють:(ПТЕ, розділ 0, пункт 1)


варіанти відповідей

  Основні положення та порядок роботи залізниць і працівників залізничного транспорту України, основні розміри, норми утримання найважливіших споруд, пристроїв та рухомого складу.


Основні положення та порядок роботи залізниць і працівників залізничного транспорту України, основні розміри, норми утримання найважливіших споруд, пристроїв та рухомого складу і вимоги, які ставляться до них, систему організації руху поїздів та принципи сигналізації. 

   Основні положення та порядок роботи залізниць і працівників залізничного транспорту України, основні розміри, норми утримання найважливіших споруд, пристроїв та рухомого складу і вимоги, які ставляться до них, систему організації руху поїздів; принципи сигналізації, правила пожежної безпеки та охорони праці.


Запитання 2

Правила технічної експлуатації залізниць України затверджуються (змінюються):(ПТЕ, розділ 0, пункт 2)


варіанти відповідей

 Постановою КМУ.


Міністерством транспорту України 

  Наказом Укрзалізниці.


Запитання 3

 

3. Основними обов'язками працівників залізничного транспорту є:(ПТЕ, розділ 1, пункт 1)


варіанти відповідей

Задоволення потреб щодо перевезень пасажирів та вантажів, збереження вантажів, що перевозяться, ефективне використання технічних засобів, дотримання вимог охорони праці і навколишнього природного середовища.


Задоволення потреб щодо перевезень пасажирів та вантажів при безумовному забезпеченні безпеки руху та збереження вантажів, що перевозяться, дотримання вимог охорони праці і навколишнього природного середовища.


Задоволення потреб щодо перевезень пасажирів та вантажів при безумовному забезпеченні безпеки руху та збереження вантажів, що перевозяться, ефективне використання технічних засобів, дотримання вимог охорони праці і навколишнього природного середовища. 

Запитання 4

4. Порядок періодичного медичного обстеження працівників залізничного транспорту, пов'язаних з рухом поїздів встановлюється:(ПТЕ, розділ 1, пункт 8)


варіанти відповідей

 Наказом Укрзалізниці.


  Наказом Міністерством охорони здоров'я України.


Наказом Міністерства інфраструктури України.


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест