10 запитань

Додано: 17 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 163 рази
10 запитань
Запитання 1

Сервірування столу-це

варіанти відповідей

гарно оформлений та розписаний посуд

прикрашання столу серветками

підготовка й оформлення його до споживання їжі

прикрашання столу квітами

Запитання 2

Столовий посуд - це...

варіанти відповідей

посуд,що слугує для подавання та споживання страв

посуд для збереження їжі

посуд для приготування їжі

Запитання 3

До столового посуду індивідуального призначення належать

варіанти відповідей

кастрюлі, кришки, друшляки

вази, блюда,маслянки

тарілки, ложки,виделки

Запитання 4

Що дає людям знання етикету за столом?

варіанти відповідей

приємно споживати їжу

справити приємне враження і не потрапити в незручне становище

весело проводити час с друзями

Запитання 5

Для сервірування столу необхідні..

варіанти відповідей

столова білизна

елементи декору

столові прибори

столовий посуд

Запитання 6

При сервіруванні стола до сніданку чи обіду використовують.

варіанти відповідей

прості форми

складання серветок

складніші методи складання серветок

Запитання 7

Квіти – окраса стола ,тому їх ставлять

варіанти відповідей

у невисоких вазах з краю стола

у невисоких вазах у центрі стола

у високих вазах у центрі стола

Запитання 8

Десертні прибори розміщують за 

варіанти відповідей

закусочною (мілкою столовою ) тарілкою

обідньою тарілкою

мілкою тарілкою

десертною тарілкою

Запитання 9

Під час сервірування столу ножі і ложки розташовують

варіанти відповідей

праворуч тарілки

попереду тарілки

зліва тарілки

Запитання 10

Тарілка для хліба ставиться

варіанти відповідей

посередині столу біля вази з квітами

Зліва поруч з кожним місцем, вище серветки і вилок

праворуч з кожним місцем

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест