Як створити анаеробні умови для соління огірків
Після якого виду помелу можна отримати борошно найвищої якості
Фактори які не впливають на процес дихання продукції
З яких зернових культур отримують перлову крупу
Які органічні розчинники використовують при екстракційному способі виготовлення олії
Які способи переробки відносяться до мікробіологічних
Що таке регульоване газове середовище
Самосортування це
Який є побічний продукт при виробництві олії екстракційним способом
Які показники якості зерна відносяться до групи обов*язкових для контролю зерна будьякого призначення
Яку роботу виконують дифузні установки
Який мікробіологічний процес проходить під час мочіння яблук
Чистота насіння це
Що таке сепарування молока
Осмоанабіоз це
За якими показниками оцінюється якість певних сортів борошна
Який з перелічених компонентів не входить до рецептури квашення капусти
В якій фазі стиглості збирають яблука на зберігання та закладання
Що таке сатурація
Які сховища використовують для зберігання зерна
Які процеси не відносяться до технологічної схеми виробництва олії
Що таке маринади
Сульфітація це
Консервування якими хімічними речовинами є найбільш безпечними для людини
До якого способу консервування відноситься сушіння
Десульфітація це
Побічний продукт при виготовленні цукру з цукрового буряка
Виберіть групу культур з яких найчастіше виготовляється крохмаль в нашій країні
Під час шеретування насіння соняшнику отримають масу, яку називають
Як називається процес видалення і очищення олії від неприємного смаку і запаху
Нормалізація молока це
Який процес відсутній в технологічному процесі виготовлення молока
З якою метою у пастеризоване молоко вводять закваски з чистих культур відповідних видів мікроорганізмів
Технологія виготовлення сирного продукту полягає у тому, що
Виберіть сири які відносяться до розсільних
З якої зернової культури виготовляється пшоно
Вищий сорт пшеничного борошна це
Виберіть найкращі умови для промислового зберігання пізньої білоголової капусти
Виберіть визначення що таке повидло
З якою метою застосовують пектин у плодоовочевому виробництві
Яка частина плоду цукрового буряка є найбільш цукристою
Чому не допускається підмерзання та підв*ялення коренеплодів цукрового буряка
Який компонент є основним для виготовлення хлібобулочної продукції опарним способом
Чи потрібно проводити аналіз зернової маси на вологість при закладанні на зберігання в силоси на елеваторі
З якою метою визначають кількість білку та клейковини в зерновій масі
Який показник не має значення для визначення класу озимої пшениці
Під час зберігання олій відбувається їх псування. В чому воно полягає
З якою метою використовують харчові консерванти у виготовленні консерв
Виберіть продукт в якому найбільший вміст пектину
Чи вражаються овочі та фрукти під час зберігання амбарними шкідниками та хворобами
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома