31 ОВ. Підсумковий тест.

Додано: 1 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 27 разів
12 запитань
Запитання 1

Виберіть визначення, що таке зернова маса

варіанти відповідей

це сукупність взаємозв*язаних компонентів зерна основної культури, домішок, мікроорганізмів, комах та повітря міжзернових просторів

це сукупність взаємозв*язаних компонентів зерна основної культури та повітря міжзернових просторів

це сукупність взаємозв*язаних компонентів зерна основної культури, овочів, домішок, мікроорганізмів, комах та повітря міжзернових просторів

це сукупність взаємозв*язаних компонентів зерна основної культури, без наявності в них домішок, мікроорганізмів, комах та повітря міжзернових просторів

Запитання 2

Основними культурами для виготовлення олії в Україні є

варіанти відповідей

ріпак і сафлор

бавовник і соняшник

коріпндр і троянди

соняшник і кукурудза

Запитання 3

Де зберігаються цукрові буряки на цукропереробних підприємствах

варіанти відповідей

бурти

овочесховища

кагати

шахти

Запитання 4

У якій частині цукрового буряка знаходиться найбільший вміст цукру

варіанти відповідей

головка буряка

шийка буряка

тіло кореня

хвіст буряка

Запитання 5

З якої культури виготовляють ячні крупи

варіанти відповідей

пшениця

овес

тритікале

ячмінь

Запитання 6

З пшениці виготовляють такі крупи

варіанти відповідей

манну крупу

пшоно

перлову крупу

ячну крупу

Запитання 7

Обдирне борошно це

варіанти відповідей

це борошно білого кольору, тонкого помелу без висівок

це борошно білого кольору з сірим відтінком, грубого помелу без висівок

це борошно білого кольору з жовтим відтінком, середнього помелу помелу з висівками

це борошно сірого кольору, грубого помелу з висівками

Запитання 8

До фізичних методів консервування відносять

варіанти відповідей

квашення

консервування тепловою енергією

соління

консервування оцтом

Запитання 9

Який компонент не додають при мочінні яблук

варіанти відповідей

житнє борошно

сіль

гірчицю

оцет

Запитання 10

Що таке сепарація молока

варіанти відповідей

це механічне очищення молока від забруднень

це механічний спосіб розділення молока на вершки та відвійки

це механічний спосіб подрібнення жирових кульок під тиском

це отримання молока необхідної концентрації по жирності

Запитання 11

Виберіть розсільний сир

варіанти відповідей

пармезан

гауда

чеддер

адигейський

Запитання 12

Який процес не відноситься до первинної обробки м*яса

варіанти відповідей

відтавання м*яса

миття та сушіння м*яса

поділ на частини

соління

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест