Підсумкова атестація. Виробниче навчання.

Додано: 1 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
12 запитань
Запитання 1

Яку із вказаних круп не промивають?

варіанти відповідей

манну

перлову

пшоно

гречану

Запитання 2

Гарнір з макаронів використовують до

варіанти відповідей

м'яса

птиці, м'яса

птиці

морепродуктів

Запитання 3

До якої родини риб відноситься кета?

варіанти відповідей

осетрові

тріскових

окуневі

лососеві

Запитання 4

Вкажіть спосіб розмороження м'яса

варіанти відповідей

у гарячій воді

на повітрі

у воді

у воді, на повітрі

Запитання 5

Вкажіть, до якої групи овочів відноситься ревінь

варіанти відповідей

плодові

вегетативні

десертні

салатно-шпинатні

Запитання 6

При замочуванні маса бобових збільшується

варіанти відповідей

в 4 рази

в 2 рази

в 3 рази

не збільшується в об'ємі

Запитання 7

Вкажіть чим ціниться тріска

варіанти відповідей

головою

м'ясом

ікрою


печінкою

Запитання 8

Щоб запобігти потемнінню, обчищену картоплю зберігають...

варіанти відповідей

льодяній воді

в холодній воді

в підкисленій воді

в теплій воді

Запитання 9

Чим цінне м'ясо птиці?

варіанти відповідей

жирами

ефірними оліями

білками

мінеральними речовинами

Запитання 10

Яка форма напівфабриката шніцеля?


варіанти відповідей

округла

овально-приплюснута

овально-приплюснута з одним загостреним кінцем

овальна

Запитання 11

Вкажіть, яку капусту не піддають тепловій обробці

варіанти відповідей

брюсельську

білоголову

цвітну

червоноголову

Запитання 12

Яка риба містить отруйну плівку?


варіанти відповідей

ставрида

хек сріблястий

маринка

камбала

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест