Які з перелічених захворювань належать до інфекційних?
Що потрібно робити в першу чергу при харчовому отруєнні?
Як правильно зберігати молочні продукти?
Яке правило безпеки при купівлі продуктів харчування є найважливішим?
Які умови сприяють розмноженню хвороботворних бактерій у продуктах?
Як часто потрібно мити руки для профілактики інфекційних захворювань?
Що робити при перших ознаках інфекційного захворювання?
Який спосіб обробки овочів і фруктів є найбезпечнішим?
Які продукти потребують особливих умов зберігання?
Що категорично заборонено робити при харчовому отруєнні?
Як правильно зберігати готові страви?
Які основні правила безпеки при приготуванні їжі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома