Салат (від італ. Salato, Salate — солоне) —
Солодка страва із суміші різних свіжих фруктів, порізаних невеликими шматочками
Салати-коктейлі так називаються тому, що подаються ...
Морс —
Випічка у формі невеличкого кошика (до 10 см у діаметрі) зазвичай з пісочного тіста ( начинка може бути солодкою чи солоною, тому може бути як десертом, так і закускою) має назву
Вінегре́т—
Велике значення для приготування салатів має спосіб нарізання продуктів. Гарна, рівномірна форма нарізання надає стравам привабливого зовнішнього вигляду, збуджує апетит. Звичайно продукти нарізають
Вимоги до якості салатів .
Заправляють салати
Заправлені салати з варених овочів підлягають реалізації протягом 30 хв. , з сирих –
Оберіть із запропонованих зображень фуршетний стіл
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома