8 клас. Технологія приготування бутербродів

Додано: 20 лютого 2023
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 237 разів
6 запитань
Запитання 1

Бутерброд, який складається зі скибочки хліба або булки з яким-небудь з продуктів (сиром, ковбасою, шинкою, м'ясом, ікрою, консервами, рибою тощо) - це ...

варіанти відповідей

бутерброд відкритого виду;

бутерброд закритого виду.

Запитання 2

Бутерброди, начинка в яких оточена двома скибочками хліба або булки, називають

варіанти відповідей

гарячими бутербродами;

бутербродами закритого виду.

Запитання 3

За температурою подавання бутерброди поділяють на

варіанти відповідей

прості та комбіновані;

холодні та гарячі.

Запитання 4

Прості бутерброди - це

варіанти відповідей

бутерброди, які готують з одного виду продуктів, наприклад бутерброд із маслом, із ковбасою , із сиром тощо;

бутерброди, які дуже прості в приготуванні, тому не потребують спеціальних навичок.

Запитання 5

Бутерброди, для приготування яких використову­ють половинки булочок або змащені з обох боків вершковим маслом скибки пшеничного хліба, на які накладають нарізані продукти, заправляють майонезом, посипають тер­тим сиром і запікають у духовці або печі, називають

варіанти відповідей

комбінованими бутербродами;

гарячими бутербродами.

Запитання 6

Маленький за розмірами бутерброд різної форми: круглий (діаметром 5-6 см), трикутний, квадратний, прямокутний (розміром не більше сірникової коробки) - це

варіанти відповідей

канапе;

гамбургер.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест