Бутерброд, який складається зі скибочки хліба або булки з яким-небудь з продуктів (сиром, ковбасою, шинкою, м'ясом, ікрою, консервами, рибою тощо) - це ...
Бутерброди, начинка в яких оточена двома скибочками хліба або булки, називають
За температурою подавання бутерброди поділяють на
Прості бутерброди - це
Бутерброди, для приготування яких використовують половинки булочок або змащені з обох боків вершковим маслом скибки пшеничного хліба, на які накладають нарізані продукти, заправляють майонезом, посипають тертим сиром і запікають у духовці або печі, називають
Маленький за розмірами бутерброд різної форми: круглий (діаметром 5-6 см), трикутний, квадратний, прямокутний (розміром не більше сірникової коробки) - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома