Асортимент круп, бобових та макаронних виробів, їх харчова цінність.

Додано: 16 січня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 151 раз
10 запитань
Запитання 1

Найбільш калорійний продукт, який містить 93,7% крохмалю.

варіанти відповідей
Запитання 2

Пшоно шліфоване виробляють таких сортів:

варіанти відповідей

Вищий, перший, другий.

Вищий, перший.

Перший, другий.

Перший, другий, третій.

Запитання 3

Розрізняють крупу вівсяну таких видів:

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 4

Основною складовою частиною всіх круп є:

варіанти відповідей

Білки

Жири

Вітаміни групи В

Крохмаль

Запитання 5

Ячну крупу виробляють із

варіанти відповідей
Запитання 6

Залежно від сорту борошна, з якого виготовлені макаронні вироби, їх ділять на сорти:

варіанти відповідей

Вищий

Перший

Другий

Всі відповіді вірні

Запитання 7

Перлову крупу виробляють із:

варіанти відповідей
Запитання 8

Рис подрібнений шліфований використовують для приготування:

варіанти відповідей

В'язких, рідких каш

Кулешиків

Запіканок

Всі відповіді вірні

Запитання 9

Бобові перед варінням замочують

варіанти відповідей

Гарячій воді

Холодній воді

Теплій воді

Запитання 10

Яку крупу перед варінням обшпарюють ?

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест