Атестація за модулем КНД 3.5

Додано: 19 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 10 разів
12 запитань
Запитання 1

Штучні кондитерські вироби, що мають різноманітну форму і художньо оздоблену поверхню. Що це?

варіанти відповідей

Тістечка

Торти

Бенто-торти

Печиво

Запитання 2

Якою може бути маса тістечок?

варіанти відповідей

від 15г до 45г

від 20г до 110 г

від 17г до 110г

від 25г до 100г

Запитання 3

Які найважливіші показники тістечок?

варіанти відповідей

Гарний зовнішній вигляд і смак

Дотримання форми і розмірів

Оздоблення згідно вимог до якості і правильне пакування

Запитання 4

Чому торти посідають особливе місце в групі борошняних кондитерських виробів?

варіанти відповідей

тому що має відмінні смакові якості

може прикрасити будь-який стіл

може бути гарним подарунком

тому що має багато калорій

Запитання 5

Якою масою можуть бути торти масового попиту?

варіанти відповідей

250 г, 500 г, 1000 г, 1500г

300 г, 500 г, 1000 г

1000 г, 1500 г, 2000 г

від 1 до 10 кг

Запитання 6

Які торти користуються найбільшою популярністю у покупців?

варіанти відповідей

Пісочні

Вафельні

Медові

Заварні

Бісквітні

Запитання 7

Який торт зараз неможливо знайти на полицях магазинів, але можна приготувати власноруч?

варіанти відповідей

Іриска

Прага

Подарунковий

Абрикотин

Каприз

Запитання 8

Знайдіть серед поданих варіантів "Еклер"

варіанти відповідей
Запитання 9

Знайдіть серед поданих варіантів торт "Прага"

варіанти відповідей
Запитання 10

Знайдіть серед поданих варіантів торт "Абрикотин"

варіанти відповідей
Запитання 11

Знайдіть серед поданих варіантів торт "Каприз"

варіанти відповідей
Запитання 12

Знайдіть серед поданих варіантів "Пісочний кошик з желе та фруктами"

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест