Автоматизація процесу виготовлення шоколадних мас. Автоматизація процесу варки начинки для глазурованих цукерок.

Тести для студентів фахових коледжів напрямку "Автоматизація та копм'ютерно-інтегровані технології"

Додано: 13 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 82 рази
6 запитань
Запитання 1

В схемі автоматизації процесу виготовлення шоколадних мас регулюванню підлягають:

варіанти відповідей

температура, рівень і концентрація сухих речовин у збірнику шоколадної маси; рівень у збірниках олії какао та масло какао;

рівень у збірниках цукрового піску, тертого какао, олії какао і шоколадної маси; температура у збірниках тертого какао, олії какао і шоколадної маси;

витрати олії какао, тертого какао; температура і концентрація в збірнику шоколадної маси;

тиск середовища у збірниках олії какао, тертого какао і цукрового піску; рівень і температура у збірнику шоколадної маси.

Запитання 2

В схемі автоматизації процесу виготовлення шоколадної маси температура в збірниках олії какао і тертого какао регулюється шляхом впливу на:

варіанти відповідей

витрати гарячої води, що зливається з обігрівальних сорочок збірників;

витрати гарячої води, що подаються в обігрівальні сорочки збірників;

витрати гріючої пари, що зливається з обігрівальних сорочок збірників;

витрати гріючої пари, що подаються в обігрівальні сорочки збірників.

Запитання 3

В схемі автоматизації процесу виготовлення шоколадної маси регулювання рівня в бункері цукрового піску здійснюється ситемою приладів:

варіанти відповідей

7а, 8а, 7б, 7в;

14а, 15а, 14б, 14в;

17а,17б, 17в;

1а, 2а, 1б, 1в.

Запитання 4

В схемі автоматизації процесу варки начинки регулюванню підлягають:

варіанти відповідей

температура в збірниках фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; витрати фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; тиск у варочному апараті; тиск в помадозбивальній і темперувальній машинах;

концентрація в збірниках фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; тиск у трубопроводах подачі фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; тиск у варочному апараті;

рівень в збірниках фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; витрати фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; тиск у варочному апараті; температура в помадозбивальній і темперувальній машинах;

рівень в збірниках фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; вміст сухих речовин в збірниках фруктового пюре, молочного сиропу, патоки, цукрового сиропу; тиск у варочному апараті; тиск в помадозбивальній і темперувальній машинах.

Запитання 5

В схемі автоматизації процесу варки начинки витрати фруктового пюре регулюються шляхом:

варіанти відповідей

повернення надлишку у збірник фруктового пюре;

зміни частоти обертання двигуна насосу фруктового пюре;

зміни положення клапану на трубопроводі подачі фруктового пюре в змішувач;

включення і відключення двигуна насосу фруктового пюре.

Запитання 6

В схемі автоматизації процесу варки начинки температуру в темперувальній машині регулюють шляхом

варіанти відповідей

зливу гарячої води з обігрівальної сорочки;

подачі гарячої води в обігрівальну сорочку;

змішування холодної і гарячої води, що подається в обігрівальну сорочку;

подачі гріючої пари в обігрівальну сорочку.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест